Για την ελληνική οικονομία και το Σκοπιανό συνομίλησαν Γιούνκερ – Γεννηματά

juncker_fwfi

Η ανταλλαγή απόψεων έγιναν δύο μέρες πριν το Eurogroup συζητήσει την ολοκλήρωση του προγράμματος σταθερότητας – Ο Γιούνκερ υπογράμμισε ότι η Κομισιόν θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα 

Η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος, η οικονομία της Ελλάδας στη μεταπρογραμματική εποχή και ο ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια μετά τη συμφωνία με τη ΠΓΔΜ απασχόλησε τη Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.


Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής, ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ Γιούνκερ και η Φώφη Γεννηματά αντάλλαξαν απόψεις για την Ελληνική οικονομική και κοινωνική προοπτική, δύο ημέρες πριν το Eurogroup συζητήσει την ολοκλήρωση του προγράμματος σταθερότητας στο Λουξεμβούργο.


Οι δυο τους συμφώνησαν πως είναι σημαντικό για όλες τις πολιτικές δυνάμεις να εμπλακούν παραγωγικά στο σχεδιασμό της αναπτυξιακής στρατηγικής για την Ελλάδα, ενώ ο πρόεδρος Γιούνκερ υπογράμμισε πως η Επιτροπή θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα στα επόμενα της βήματα.


Συζήτησαν επίσης το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και συνεργασίας στα Δυτικά Βαλκάνια, επίσης υπό το πρίσμα της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ στο ονοματολογικό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Η...

...τελευταία παράγραφος είναι όλα τα λεφτά. Του τράβηξε το αυτί του Γιούνκερ, του τα πε ένα χεράκι...! Πουθενατζού...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4542406__1_

Ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Οθωνας μιλά για στοχευμένη επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη και σημειώνει ότι την μπαγκέτα  κρατά ο Παπαγγελόπουλος