Κουντουρά: Κατευθυνόμενοι, ακραίοι όσοι διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ

Κουντουρά: Κατευθυνόμενοι, ακραίοι όσοι διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ

Η υπουργός εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντάς τη «θλιβερή και υποκριτική κίνηση»

dimartiria_kountoura_mesa
"Κατευθυνόμενους, ακραίους" χαρακτήρισε όσους διαμαρτυρήθηκαν χθες το απόγευμα, έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά, όπου έδωσε το παρών, η υπουργός Τουρισμού και στέλεχος του κόμματος
Έλενα Κουντουρά, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη.

Η κα Κουντουρά σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντάς τη "θλιβερή, απελπισμένη και υποκριτική κίνηση, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας".

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά λόγω της ονομασίας των Σκοπίων


Κλείσιμο
Η υπουργός εκτίμησε ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να βληθούν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" αλλά και η μεγάλη επιτυχία της συγκυβέρνησης, ότι δηλαδή, η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κόμματός της όταν η συμφωνία με τα Σκόπια έρθει στη Βουλή, η κα Κουντουρά απάντησε χαρακτηριστικά: "Εμείς θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Η θέση μας είναι ξεκάθαρη".

Η κα Κουντουρά χαρακτήρισε σημαντικές τις τουριστικές επενδύσεις που γίνονται στην Κρήτη, λέγοντας ότι το νησί, έχει για πρώτη φορά, σημαντικές ευκαιρίες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο.

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης