Βερναρδάκης: Το 2019 στόχος η ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των χαμηλότερων κοινωνικών τάξεων

vernardakis

«Μετά τον Αύγουστο επιδιώκεται να υλοποιηθεί ένα σχέδιο σοβαρών παρεμβάσεων στο οικονομικό, φορολογικό, θεσμικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

«Μετά τον Αύγουστο επιδιώκεται να υλοποιηθεί ένα σχέδιο σοβαρών παρεμβάσεων στο οικονομικό, φορολογικό, θεσμικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Θα δείξουμε εμπράκτως ότι βγαίνουμε από την επιτροπεία και την μεγάλη περίοδο ύφεσης και κρίσης» σημείωσε και περιέγραψε παράλληλα τα στάδια αυτής της διαδικασίας.

Ειδικότερα, υπογράμμισε τα εξής σημεία:

- «Αυτή την εβδομάδα τελειώνουμε την τέταρτη αξιολόγηση»

- «Πρέπει να έχουμε μία καλή συμφωνία για το χρέος, γιατί θα δώσει μεγάλο δημοσιονομικό χώρο»

- «Με την έξοδο να περάσει όλη η πραγματική πολιτική ουσία εντός της χώρας, να ελεγχθεί από κυβέρνηση και κοινοβούλιο ανεπηρέαστα»

- «Ως το τέλος του έτους να έχουμε συγκεκριμένα, απτά δείγματα γραφής»

- «Από τις αρχές του 2019 θα έχουμε δεύτερη φάση, με βάση και τα δημοσιονομικά αποτελέσματα και στόχο να πάμε σε πολιτική ενίσχυσης των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των χαμηλότερων κοινωνικών τάξεων».

Σχολιάζοντας τις αιτιάσεις τη ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» είπε ότι πίσω από τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «μη ασφαλή δρόμο» που ακολουθεί η κυβέρνηση στα οικονομικά, «υποκρύπτεται το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, μία προφανώς ισχυρότερη εποπτεία και ένα νέο μνημόνιο». Υποστήριξε, επίσης, ότι «πέρα από τις λέξεις, υποκρύπτεται μία σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική, αλλά και το τεράστιο άγχος ότι ενδεχομένως η απόλυτη κυριαρχία του κεφαλαίου στις εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις θα αρχίσει να αλλάζει».

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΝΙΚΟΣ

Ενίσχυση των κατώτερων κοινωνικών τάξεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Με μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 €. Οπου κάθε υψηλά αμοιβόμενος εργαζόμενος των 500 € θα πληρώνει για πρώτη φορά στα χρονικά ένα μισθό τον χρόνο για να τρώει το σανό του Βερναρδάκη. Οι ανώτερες κοινωνικά τάξεις θα αρκεστούν σε σκέτο μαύρο χαβιάρι και σαμπάνια.

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΑΟΥΛΙΑ ΝΑΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ............................

Άτροπος

Μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε αντικαθίσταται από μια άλλη, ένα ψέμα επιχειρείται να καλυφθεί από ένα καινούριο: Συριζαίικα ξεδιάντροπα επικοινωνιακά τερτίπια-σανός για ηλίθιους. Η μεσαία τάξη που σκόπιμα και σαδιστικά διαλύσατε, οι πτυχιούχοι που διώξατε στο εξωτερικό, τα ικανά και παραγωγικά στελέχη που στείλατε στην ανεργία για να προσλάβετε τα κομματόσκυλά σας, οι επιστήμονες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που τσακίσατε στους φόρους και τις εισφορές, οι ηλικιωμένοι που εξαθλιώσατε, οι νέοι που τους στερήσατε το μέλλον, αλλά και τα 17χρονα που τυραννήσατε φέτος (εξετάσεις σε 16 μαθήματα μέσα σε 10 ημέρες, εκδικητικοί αναξιολόγητοι καθηγητές κλπ.) σας περιμένουν.....

oust

Αναξιοπιστος τυπος οποτε οτι και να λεει για πεταμα. Οπου υπαρχει μασα και γκαπιμπελισμος μεσα και ο Κρητικος. Ουστ ρε.

Μάκης

Το 2019 θα είναι στον 5ο χρόνο η Πρώτη Φορά Αριστερά.Θα δούν τί θα μπορέσουν να κάνουν .Το θέμα ,ως γνωστόν, μελετάται και οδεύει προς λύση.Θα τρίβουμε (με γυαλόχαρτο) ,ξανά και ξανά τα μάτια μας από την ανάπτυξη ."Θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης