Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας

Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας

Έκανε λόγο για υποκρισιά των κυβερνήσεων Ελλάδας και Σκοπίων ότι διαπραγματεύονται σκληρά

leventios-thema-104
Για υποκρισία των κυβερνήσεων Ελλάδας και Σκοπίων ότι διαπραγματεύονται σκληρά για το Σκοπιανό έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοπιανοί θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον όρο Μακεδονία και η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα γιατί υπάρχει το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που η Γεννηματά έχει πει ότι αν φύγουν τα αλυτρωτικά θα ψηφίσει» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευε ποτέ στην έννοια της πατρίδας. Όλοι αυτοί οι γέροι του Συνασπισμού όπως ο Παπαδημούλης και ο Κουβέλης δεν ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν δίνουμε τα σύνορα, ότι λίγη σημασία έχουν τα σύνορα, ότι πρέπει οι λαοί να ενωθούν».

Ο Βασίλης Λεβέντης επέμεινε στην ανάγκη να υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών λέγοντας «να δεσμευτούμε για τη θέση πριν να υπάρξει συμφωνία».

«Ο Τσίπρας βγάζει τους βουλευτές του στα κανάλια με 5-6 επιχείρηματα γελοία και τους κινδύνους δεν τους εξετάζουν» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να είμαι ήσυχος όταν το 80-90% της κοινής γνώμης αντιτίθεται».

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε ακατανόητη την πίεση των ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ότι «σταμάτησε ο πρέσβης των ΗΠΑ να μου μιλάει ενώ ερχόταν 5-6 φορές στο γραφείο του και ήταν μειλίχιος επειδή είπα όχι στην προδοσία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης