Τζανακόπουλος: Εάν η ΝΔ προτάξει το πρόγραμμά της, το 90% του κόσμου θα φύγει τρέχοντας

tza07

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης» από ΜΜΕ και τόνισε ότι «την πρωτοκαθεδρία και αντισύριζα εκστρατεία την είχαν αναλάβει εκδοτικά κέντρα και πολιτικές δυνάμεις που δεν είχαν άμεση επαφή με την πολιτική σκηνή της χώρας»

Η πολιτική σύγκρουση τα τελευταία χρόνια οριοθετείται ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια» είπε ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ , Αχαρνών, με θέμα «Ψέματα, Αλήθεια και Δίκαιη Ανάπτυξη».

«Η Ελλάδα τελειώνει τον Αύγουστο με τα μνημόνια» επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας τονίζοντας ότι η κυβέρνηση καταγράφει θετικά στοιχεία στους τρεις βασικούς πυλώνες του προγράμματος , δηλαδή στα δημοσιονομικά , στην ανάπτυξη και στην ανεργία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σταχυολογώντας τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής σημείωσε τα θετικά στοιχεία που καταγράφονται στα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας και τόνισε πως εκείνο που απομένει είναι πλέον να επιτευχθεί μια καλή λύση για το χρέος και μια καλή συμφωνία για την μεταμνημονιακή επιτροπεία.

«Αυτό που συζητάμε τώρα είναι ποια μέτρα πρέπει να παρθούν για να θεωρηθεί το χρέος βιώσιμο και αυτό θα τελειώσει στις 21 Ιουνίου» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Αναφορικά με τα ψηφισμένα μέτρα της κυβέρνησης με στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, επί της ουσίας ξηλώνεται το πουλόβερ των αντεργατικών μέτρων που ψηφίστηκαν το 2012, ανέφερε.

«Η δίκαιη ανάπτυξη δεν είναι αφηρημένη έννοια» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας επαναλαμβάνοντας τη θέση της κυβέρνησης ότι δεν επιτυγχάνεται η ανταγωνιστικότητα με τη συντριβή της εργασίας αλλά με την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

«Καταφέραμε βήμα-βήμα να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και έχοντας στρατηγικό σχέδιο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιος θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησε ο τρόπος που λειτουργούν τα Μέσα Ενημέρωσης με αιχμή τις ψευδείς ειδήσεις, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να περιγράφει τον «πόλεμο λάσπης» που δέχτηκε η κυβέρνηση από τον Γενάρη του 2015 ο οποίος κορυφώθηκε μετά τη δεύτερη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σεπτέμβρη του 2015.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αυτός ο «πόλεμος» δεν προερχόταν αρχικά από τις πολιτικές δυνάμεις. «Την πρωτοκαθεδρία και αντισύριζα εκστρατεία δεν είχε το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό -αντίθετα - την είχαν αναλάβει εκδοτικά κέντρα και πολιτικές δυνάμεις που δεν είχαν άμεση επαφή με την πολιτική σκηνή της χώρας» σημείωσε και πρόσθεσε πως αυτός ο «πόλεμος λάσπης» κορυφώθηκε με το δημοψήφισμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως αμέσως μετά το δημοψήφισμα όλα τα συστημικά μέσα συγκρότησαν ένα ενιαίο μιντιακό μέτωπο «με ένα και μόνο σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση η οποία δεν προέκυψε από τα σπλάχνα της διαπλοκής και της διαφθοράς».

«Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει σκελετούς, ούτε εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

« Όσο η κυβέρνηση πετυχαίνει τους στόχους και κάνει προόδους τόσο εξωφρενικά είναι τα ψεύδη της αντιπολίτευσης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως αυτή την πολιτική συκοφαντίας «έχουν αναλάβει εργολαβικά να την κάνουν εκείνοι που όλα τα χρόνια λειτουργούσαν με όρους ακροδεξιάς και χουλιγκανισμού στην πολιτική» υπογράμμισε.

« Η ΝΔ επέλεξε την πολιτική σύγκρουσης γιατί εάν θέσει σε προτεραιότητα το πρόγραμμα της , το 90% του κόσμου που την ακούει θα το βάζει στα πόδια» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υπουργός Επικρατείας. Συμπλήρωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης και για αυτό επιλέγει την πολιτική της ακατάσχετης καταστροφολογίας.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέκρινε βήμα - βήμα το πρόγραμμα της κυβέρνησης με εκείνο της ΝΔ για τα εργασιακά, το ασφαλιστικό σύστημα, την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική πολιτική.

Τέλος ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ για τη στάση της στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τοποθετείται καθαρά απέναντι στο ζήτημα αλλά αναλόγως της συγκυρίας αλλάζει στάση και έφερε ως παράδειγμα πως αρχικά η ΝΔ και ο πρόεδρος της είχε ταχθεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας και χρήση έναντι όλων ( Erga omnes ) ακολούθως στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος του είπε πως «δεν θα διαιρέσω τους Έλληνες για να ενώσω τους Σκοπιανούς» ενώ στη συνεδρίαση του ΕΛΚ τάχθηκε πάλι υπέρ της συνθέτης ονομασίας. «Εάν αυτό δεν είναι γελοιοποίηση ενός σοβαρού κόμματος τότε τι είναι» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΣΧΟΛΙΑ (25)

Βαλεντίνη

Ενώ με το δικό σας πρόγραμμα 90% ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν . Ποιο πρόγραμμα έχετε ρε τεμπελοσκυλα , καρέκλα μόνο , και διορισμοί τύπου Καρανικα. Κι αν φανταστώ ότι θα με σώσει ο Καρανικας , κλαφτα Χαράλαμπε.... έλα Παναγία μου ....

ΝΙΚΟΣ

Ενώ το δικό μας πρόγραμμα θα φέρει ψηφοφόρους και από την Νότια Αφρική. Δεν θυμάστε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο ; Που να δείυε τώρα με το μεσοπρόθεσμο που κόβονται συντάξεις και αφορολόγητο. 99% θα χτυπήσει ο Αλέξης.

Μάκης

Ενώ αν μιλήσει για νταούλια και πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης,ε;Με ένα νόμο και ένα άρθρο....

Marianna

Πές τους ρε Μητσάρα για το πρόγραμμα Θεσσαλονικής να πάθουνε πλάκα Αν δεν τους ψήσεις πές τους και για τον ΕΝΦΙΑ και το ασφαλιστικό ρε συ

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΛΑΙΤ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ..

Ποιός πόλεμος λάσπης; Σχεδόν όλα τα

ΜΜΕ είναι δικά σας ! Τέσσερα κρατικά κανάλια ενώ ο Alpha , το Contra , το Epsilon , η εφημερίδα των συντακτών , τα δικαιολογητικά news , και δεν ξέρω τι άλλο ξέχασα , σας λιβανίζουν ! Ε, δεν είμαστε και ερυθρά ΕΣΣΔ ! Έλεος πια !

Σανοφάγος

Ναι, θα φύγει και θα πάει στην αγκαλιά του κόμματος της ανάπτυξης. Το ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Απο το 2009 εως σημερα συνεχως και αδιαλειπτως με κλεβουν και με πετσοκοβουν οι πολιτικοι, και οπως βλεπω και απο τις ετησιες φορολογικες δηλωσεις, μου κλεβουν πια σημερα, ακριβως τα μισα και βαλε, απο τις αποδοχες που ειχα το 2009,Το παραξενο και ο λαικισμος ειναι, οτι ο Τσιπρας σημερα αποκαλει ολους τους προηγομενους πολιτικους, κλεφτες, ενω ο ιδιος ο Τσιπρας, ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης απο ολους, και γιατι κλεβει σημερα ολα οσα εκλεβαν αθροιστικα οι προηγούμενοί του πολιτικοι, και ακομη παραπανω, αλλα και γιατι οι προηγουμενοι εκλεβαν μονο επι δυο χρονια ο καθενας τους, ενω ο Τσιπρας μας κλεβει ηδη επι τεσσερα χρονια!!Ετσι βιωσα την οικονομικη κριση, και οταν και εαν, αρχισουν παλι να αυξανονται οι αποδοχες προς τα επιπεδα του 2009, ε τ σ ι μ ο ν ο θα πεισθω πως θα αρχισουμε να βγαινουμε απο τα μνημονια!!

Σωτήρης Μπέλλος

Αμην. να μείνουμε οι λογικοί μπας και σηκώσει κεφάλι η χώρα. Αντε ξυρίσου ρε

Θανάσης Κ.

Αυτό είναι το καλύτερο που έχετε να "προσάψετε" στο Κυριάκο; Η ΝΔ είναι ιδιαίτερα ανοιχτή με το πρόγραμμά της. Ποτέ δεν απέφυγε ερωτήσεις. Από την άλλη εσείς όχι απλά δεν έχετε πρόγραμμα, αλλά δεν ενημερώνετε καν το ίδιο σας το κόμμα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

airplane_venez

Σύμφωνα με πηγή από τη Βενεζουέλα, που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο δεύτερος υπουργός επέβαινε σε ένα από τα αεροσκάφη που έφθασαν στην Ελλάδα - Το ίδιο κανάλι κάνει λόγο και για επαφές της κυβέρνησης Τσίπρα με συνεργάτες του Γκουαϊδό

8
mloizou0

Μητσοτάκης για τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος»: Το ερώτημα είναι αν ο κ. Τσίπρας το γνώριζε - Γεννηματά: Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; - Αμηχανία σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου - Επικρίσεις εκ των έσω από τον γγ του υπουργείου Εσωτερικών: Αν το είχανε ψάξει καλύτερα, δεν θα γινόταν η πρόταση

97