Κυβερνητικούς εκβιασμούς κατά των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιαδης

gewrgiadis_adwnis

Ζητά να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου

Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, ζητά η ΝΔ, με αφορμή τις καταγγελίες των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ασκεί εκβιασμούς και πιέσεις εναντίον τους και ότι με την έρευνα που διεξάγει στο Κέντρο, αποσκοπεί στη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και όχι στην εξεύρεση της αλήθειας.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε για την υπόθεση την ακόλουθη δήλωση: «Η Νέα Δημοκρατία αιτήθηκε της ακροάσεως της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαρίας Παπασπύρου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έτσι ώστε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις συνεχείς εναντίον της καταγγελίες για μη αντικειμενική εκπλήρωση των καθηκόντων της. Συγκεκριμένα, ήδη η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το εάν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες των εργαζομένων για απειλές και εκβιασμούς εναντίον τους, με σκοπό όχι την εξεύρεση της αληθείας, αλλά τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων. Επιπλέον, η κυρία Παπασπύρου καλείται να εξηγήσει γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ο νανογιλέκος

Για τις βαριές δουλειές της ΝΔ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης