Γεννηματά: Η κατάργηση του Σχολικού Συμβούλου δημιουργεί νέα γραφειοκρατία και νέα ρουσφέτια

4402083

«Το Κίνημα Αλλαγής καταψηφίζει τις ρυθμίσεις και στέκεται απέναντι σε αυτές τις ολέθριες επιλογές της κυβέρνησης» σημείωσε η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. που συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία Σχολικών Συμβούλων 

Με αντιπροσωπεία Σχολικών Συμβούλων συναντήθηκε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η οποία κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι συνεχίζει τον κατήφορο στα θέματα της Παιδείας και ότι η κατάργηση του θεσμού του σχολικού Συμβούλου και η συγχώνευση των (ΚΕΔΔΥ) θα είναι εις βάρος της υποστήριξης των μαθητών με αναπηρίες.

«Το Κίνημα Αλλαγής καταψηφίζει τις ρυθμίσεις και στέκεται απέναντι σε αυτές τις ολέθριες επιλογές της κυβέρνησης» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον κατήφορο στα θέματα της Παιδείας. Ο ρεβανσισμός, η προχειρότητα, οι πελατειακές σχέσεις, οι παλινδρομήσεις στη διαδικασία εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, τα ρουσφέτια, η απαξίωση των δομών Ειδικής Αγωγής έχουν φέρει σε αδιέξοδο την εκπαίδευση.

Τώρα η Κυβέρνηση καταργεί και τον θεσμό του Σχολικού Συμβούλου.
Έναν από τους πιο δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς θεσμούς που η καθιέρωση του από την Κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου δικαίωσε τους αγώνες του Κλάδου των εκπαιδευτικών.

Η κατάργησή του δημιουργεί νέα γραφειοκρατία για νέα ρουσφέτια.
Ειδικά στο θέμα της ειδικής αγωγής, η συγχώνευση των (ΚΕΔΔΥ) θα είναι εις βάρος της υποστήριξης των μαθητών με αναπηρίες.

Το Κίνημα Αλλαγής καταψηφίζει τις ρυθμίσεις και στέκεται απέναντι σε αυτές τις ολέθριες επιλογές της Κυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Και λέγε,λέγε...λέγε...λέγε.. λέγε!..

'Ασε μας ρε Φωφάρα...και άντε τρέξε να ψηφίσεις την σύνθετη ονομασία των ..Σκορπίων με την Μακεδονία μέσα! Σας ξέρουμε καλά εσάς τους κλεφτοΠασόκους που θέλετε να μας το παίξετε και ...ξαναγεννημένοι!!!!!!

Κούλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

Συγκεκριμένα παραδείγματα ή απλά Κυριάκος;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

12