Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Καμία πιθανότητα για νέα πιστοληπτική γραμμή

Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Καμία πιθανότητα για νέα πιστοληπτική γραμμή

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η διακεκριμένη βούληση της κυβέρνησης, που είναι και η βούληση της απόφασης του Eurogroup του Ιουλίου 2017, είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται, από πλευράς ρύθμισης του χρέους, για να βγει η Ελλάδα καθαρά στις αγορές χρήματος από τον Αύγουστο του 2018 και μετά»

Zahariadis
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, για το ότι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια θα είναι «καθαρή», μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σχολιάζοντας τη σημερινή συνεδρίαση, ανέφερε ότι είναι ρουτίνας και ότι αφορά την Επιτροπή Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου, η οποία συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η ύλη τους σχετίζεται με τα προαπαιτούμενα και το νομοσχέδιο, που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Αναφερόμενος στο αίτημα βουλευτών του κόμματος για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι: «πάντα η ΚΟ τοιυ ΣΥΡΙΖΑ συζητά πριν από ένα νομοσχέδιο. Ασχέτως από το αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει οριστεί ημεροιμηνία, αλλά είναι προκαθορισμένο να γίνει» ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν θα συζητήσουμε όλο το νομοσχέδιο, αλλά μόνο το πολιτικό κομμάτι», καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι: «δεν λειτουργούν εκτονωτικά οι συνεδριάσεις. Πάντα ακούμε όλες τις πλευρές».

Ερωτώμενος αν υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε καθαρή έξοδο και να έχουμε νέα πιστοληπτική γραμμή, ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι βέβαια».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η διακεκριμένη βούληση της κυβέρνησης, που είναι και η βούληση της απόφασης του Eurogroup του Ιουλίου 2017, είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται, από πλευράς ρύθμισης του χρέους, για να βγει η Ελλάδα καθαρά στις αγορές χρήματος από τον Αύγουστο του 2018 και μετά».

Σχολιάχοντας το αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα η αποχώρηση του ΔΝΤ είπε: «Η θέση μας επί της αρχής είναι ότι η ευρώπη πρέπει να αναπτύξει τους δικούς της μηχανισμούς άμυνας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης