Μπαλάφας: Το μεταναστευτικό είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου - Δεν έχουμε μαγικές λύσεις

Μπαλάφας: Το μεταναστευτικό είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου - Δεν έχουμε μαγικές λύσεις

Ο υφυπουργός Mεταναστευτικής Πολιτικής, αναφερόμενος στα θέματα της οικονομία είπε,  «ότι υπάρχουν καλοθελητές στη χώρα μας που κάνουν το σταυρό τους να μην βγούμε από το μνημόνιο τον Αύγουστο

balafas
«Δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι το ΔΝΤ,μετά το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο.Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος Ιούνιου να υπάρξουν αποφάσεις για ελάφρυνση του χρέους» τόνισε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο epsilontv.

Ο κ.Μπαλάφας επισήμανε «ότι υπάρχουν καλοθελητές στη χώρα μας που κάνουν το σταυρό τους να μην βγούμε από το μνημόνιο τον Αύγουστο. Υπάρχουν και στο εξωτερικό φωνές που θέλουν να πάρουμε πιστολητπική γραμμή μετά τον Αύγουστο. Στόχος της κυβέρνησης είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι να βγούμε από τον μνημόνιο τον Αύγουστο».

Όσον αφορά το Σκοπιανό , ο υφυπουργός Mεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε «ότι η άλλη πλευρά έχει δυσκολίες στο εσωτερικό της να περάσει την συμφωνία. Πρέπει να υπάρξει υπαναχώρηση από την πλευρά των Σκοπίων για να υπάρξει συμφωνία».

Τέλος για το μεταναστευτικό,ο κ.Μπαλάφας επισήμανε «ότι είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου. Εκεί που πηγαίνεις καλά, ξαφνικά ο Ερντογάν, αυξάνει τις ροές των προσφύγων ,ανατρέποντας έτσι τον όποιο προγραμματισμό έχεις κάνει. Μαγικές λύσεις στο μεταναστευτικό δεν έχουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης