Με παραγωγικούς φορείς θα συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου εν όψει ΔΕΘ

Με παραγωγικούς φορείς θα συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου εν όψει ΔΕΘ

Επαφές με παραγωγικούς φορείς θα έχει την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου...

Επαφές με παραγωγικούς φορείς θα έχει την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τους προέδρους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ΓΣΕΕ , της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ΑΔΕΔΥ , του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ , της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ), της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών ΠΑΣΕΓΕΣ , της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΕΕΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών ΕΕΤ .

Στις 9:00 ο Πρωθυπουργός θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές της Β’ Σύνθεσης του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής. (Εστιατόριο Cibus, Αίγλη Ζαππείου).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_zaev_me_tsipra

Την ίδια ώρα, ο Ζόραν Ζάεφ επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα, αναφερόμενος στην παράγραφο 3 του άρθρου 1 της Συμφωνίας των Πρεσπών, που, όπως είπε, ορίζει το συγκεκριμένο ζήτημα