Με παραγωγικούς φορείς θα συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου εν όψει ΔΕΘ

Με παραγωγικούς φορείς θα συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου εν όψει ΔΕΘ

Επαφές με παραγωγικούς φορείς θα έχει την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου...

Επαφές με παραγωγικούς φορείς θα έχει την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τους προέδρους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ΓΣΕΕ , της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ΑΔΕΔΥ , του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ , της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ), της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών ΠΑΣΕΓΕΣ , της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΕΕΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών ΕΕΤ .

Στις 9:00 ο Πρωθυπουργός θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές της Β’ Σύνθεσης του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής. (Εστιατόριο Cibus, Αίγλη Ζαππείου).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thema_radio

Με ένα ραδιοφωνικό μαραθώνιο από τις 6 το πρωί της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, το ΘΕΜΑ 104.6 θα καλύψει το μεγάλο εκλογικό γεγονός μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για την Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους