Υποχώρησε ο Ψωμιάδης στο τελεσίγραφο Σαμαρά

Υποχώρησε ο Ψωμιάδης στο τελεσίγραφο Σαμαρά

Δεκτό έγινε τελικά το τελεσίγραφο του Αντώνη Σαμαρά από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη...

Τελεσίγραφο Σαμαρά στον Ψωμιάδη
Δεκτό έγινε τελικά το τελεσίγραφο του Αντώνη Σαμαρά από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στον συνδυασμό του σε θέση αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα για τη Θεσσαλονίκη τον αδελφό του κ. Διονύση Ψωμιάδη.
 
Ο νομάρχης απέσυρε τον αδερφό του από τον συνδυασμό και στη θέση του έβαλε τον Απόστολος Τζιτζικώστα, πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης.
 
Το πρωί της Τετάρτης, ο κ.Ψωμιάδης επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και του είπε ότι δέχεται να μην είναι ο αδερφός του στον συνδυασμό και αντιπρότεινε να συμπεριληφθεί ο κ. Τζιτζικώστας. Αυτό έγινε αμέσως δεκτό, αφού ούτως ή άλλως, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή Τζιτζικώστα εξ αρχής ανήκε στη Ρηγίλλης…
 
Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες, η κίνηση αυτή της Ρηγίλλης που παραλίγο να φέρει τη ρήξη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε διττό στόχο:
 
Αφενός να στείλει ένα μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας, και αφετέρου να δείξει ότι εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τις περιφέρειες και από αυτό δεν εξαιρείται ούτε η περιφέρεια του κ. Ψωμιάδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης