Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες «υποχρέωσαν» την κυβέρνηση να εφαρμόσει το Μνημόνιο

Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες «υποχρέωσαν» την κυβέρνηση να εφαρμόσει το Μνημόνιο

Γιατί, όπως είπε, στο ΘΕΜΑ 104,6, «γνώριζαν ότι είχε κοινωνικές ευαισθησίες»

araxoitis-syriza-voulef
«Οι πολίτες αποφάσισαν ή υποχρέωσαν, διαλέξτε όποια έκφραση θέλετε, την κυβέρνηση να εφαρμόσει τη συμφωνία» υποστήριξε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης γιατί, όπως είπε, «γνώριζαν ότι είχε κοινωνικές ευαισθησίες».

Σύμφωνα με τον ίδιο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα βγήκε από την απομόνωση ενώ «το 2012 και το 2013 η Ελλάδα πήγαινε σε διεθνή συνέδρια και ήταν σε απομόνωση».

Σε ερώτηση για το ότι η Ελλάδα ήταν απομωνομένη το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο κ. Αραχωβίτης υποστήριξε ως επιχείρημα ότι «ίσα-ίσα τότε ήμασταν στο επίκεντρο. Μπορεί να ήμασταν επειδή δεν συμφωνούσαν με την πολιτική μας αλλά η ελληνική αντίσταση είχε μπει στην ατζέντα και στο επίκεντρο όλων των διεθνών συνομιλητών μας».

«Έχουμε την τάση να ξεχνάμε το ταγκ this is a coup, όταν όλη η διεθνής κοινότητα ήταν στο πλευρό της Ελλάδας και έλεγε ότι αυτό που γίνεται στην πλάτη της Ελλάδς ήταν πραξικόπημα» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Κατά τον ίδιο, πάντως, η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% «είχε προσυμφωνηθεί από το μέιλ Χαρδούβελη» (σ.σ. αν και δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία στο μέιλ Χαρδούβελη).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης