Ο Σαμαράς κλείνει τα μέτωπα

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και «εξαπτέρυγα» από Σαμαρά

Κλείνει ένα - ένα τα εσωτερικά μέτωπα στον δρόμο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Κλείνει ένα - ένα τα εσωτερικά μέτωπα στον δρόμο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Μετά την κα Έλσα Παπαδημητρίου, ένας ακόμη δυσαρεστημένος βουλευτής, ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος συντάχθηκε σήμερα με τις επιλογές του κόμματος για την περιφέρειά του, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ στη Ρηγίλλης.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μια ώρα και, μετά την ολοκλήρωσή της, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι "είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον πρόεδρο. Συζητήσαμε πολλά θέματα, κυρίως για την αυτοδιοίκηση και για την Στερεά Ελλάδα".

Συνεχίζοντας είπε ότι "μπορεί να έχω οποιαδήποτε ένσταση ή πικρία γιατί δεν επέλεξαν εμένα για υποψήφιο, αυτό είναι προσωπικό θέμα, ωστόσο, η σημερινή εποχή απαιτεί πολιτική σωφροσύνη και θα στοιχηθώ με την απόφαση των οργάνων του κόμματος".

Ο κ. Γιαννόπουλος απέφυγε να απαντήσει αν θα στηρίξει ενεργά τον κ. Θανάση Χειμμάρα που είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Ρωτήθηκε ακόμη αν θα φύγει από την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και απάντησε λέγοντας ότι "ανήκω στην ΝΔ και αυτό το κόμμα το έχουμε χτίσει όλοι μαζί, λιθαράκι- λαθαράκι".

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να σταματήσουν οι δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας από βουλευτές, που φέρονται ως συνομιλητές της κας Ντόρας Μπακογιάννη, δηλώσεις που προκαλούν εσωστρέφεια και αντίστοιχο πολιτικό κόστος στον δρόμο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επαφές με "επίφοβους" βουλευτές του κόμματος έχουν, ήδη, κάνει, από την περασμένη εβδομάδα, στελέχη που βρίσκονται δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης