H οικογένεια Μητσοτάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων (φωτογραφίες)

H οικογένεια Μητσοτάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων (φωτογραφίες)

Δείπνο στους 12 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν βρεθεί από σήμερα στην πόλη για το ετήσιο μνημόσυνο του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

kiriakos_ntora_limani1
Στο παλιό λιμάνι των Χανίων βρέθηκε όλη η οικογένεια Μητσοτάκη και πληθώρα γαλάζιων στελεχών το βράδυ της Παρασκευής ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το μνημόσυνο θα τελεστεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στην Μητρόπολη Χανίων. 

Από το πρωί της Παρασκευής βρίσκονται στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Μητσοτάκη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, μαζί με συζύγους και παιδιά.

Η οικογένεια Μητσοτάκη, παράθεσε το βράδυ της Παρασκευής δείπνο στους 12 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν βρεθεί από σήμερα στην πόλη, στην ταβέρνα «Τα Νεώρια» στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, με μενού θαλασσινά και παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες που επιμελήθηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ξυλούρης.

Στο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε με θέα το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, παρευρέθηκαν εκτός του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας καθώς και τα παιδιά τους, και μέλη της υπόλοιπης οικογένειας με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ισίδωρο Κούβελο, την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και των παιδιών του προέδρου της ΝΔ να καταφθάνουν από νωρίς, και να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Μεταξύ άλλων, το παρόν έδωσαν οι Νίκος Δένδιας, Μανώλης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιάσονας Φωτήλας με την γυναίκα του, ενώ δεν έλειψαν και οι τοπικοί φίλοι και παλιά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Με το που έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι των Χανίων, ο κόσμος έσπευσε να τους χαιρετήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Κλείσιμο
Δείτε τις φωτογραφίες του zarpanews.gr

kiriakos_ntora_limani1
mitsotakides_limani2
mitsotakides_limani-3
mitsotakides_limani4
mitsotakides_limani6


mitsotakides_limani7
mitsotakides_limani8
mitsotakides_limani9
mitsotakides_limani-11
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης