Στην Εξεταστική για τη Siemens σήμερα ο Γ. Αλογοσκούφης

Στην Εξεταστική για τη Siemens σήμερα ο Γ. Αλογοσκούφης

Προσέρχεται να καταθέσει σχετικά με το ρόλο που διαδραμάτισε το υπουργείο του οποίου προΐστατο από το 2004 ως το 2007 ως μέτοχος του ΟΤΕ και του ΟΣΕ στην υπογραφή των συμβάσεων με τη Siemens...

Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομίας επί διακυβέρνησης Κ. Καραμανλή, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ο κ. Αλογοσκούφης προσέρχεται να καταθέσει σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισε το υπουργείο του οποίου προΐστατο από το 2004 ως το 2007 ως μέτοχος του ΟΤΕ και του ΟΣΕ στην υπογραφή των συμβάσεων με τη Siemens.

Στο παρελθόν ο υπουργός είχε αρνηθεί ότι άσκησε κάποια σχετική αρμοδιότητα και αναμένεται να καταθέσει ότι ουδέποτε έχει υπογράψει οποιαδήποτε σύμβαση με τη Siemens.

Στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσει ο επίσης πρώην υπουργός Οικονομίας Ι. Παπαθανασίου, ο οποίος θα κληθεί εντός των ημερών, καθώς και ο πρώην υπουργός Άμυνας επί Σημίτη, Άκης Τσοχατζόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_ar

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, με τους πιο άξιους», τόνισε στο Συνέδριο της ΝΔ - «Για μια καλύτερη ζωή» ο τίτλος του κυβερνητικού προγράμματος - Περιορισμένη, αλλά αυστηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα«Τον αφήνω στον βάλτο του διχασμού»

petsitis_ar

Ο Μανώλης Πετσίτης είναι από το 2014 φορολογικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα των δικηγόρων του Αρτεμίου με τις κυπριακές offshore - Μια ζωή δίπλα στον Νίκο Παππά και τον ΣΥΡΙΖΑ - Η εκτίναξη από τα πέτρινα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ με εισοδήματα 4.911 ευρώ το 2013, στα 377.000 τη χρυσή διετία 2016-2017