Στο εθνικό συμβούλιο οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ

Στο εθνικό συμβούλιο  οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ

Την ερχόμενη Παρασκευή  ξεκινούν οι τριήμερες εργασίες του  εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες  του Κινήματος για τις περιφερειακές  και δημοτικές εκλογές...

Την ερχόμενη Παρασκευή  ξεκινούν οι τριήμερες εργασίες του  εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες  του Κινήματος για τις περιφερειακές  και δημοτικές εκλογές. Η όλη  διαδικασία, πέρα από τον επετειακό  χαρακτήρα που έχει, αφού πραγματοποιείται με αφορμή τα 36α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, αποκτά και ιδιαίτερη σημασία, αφού με τη λήξη των εκκρεμοτήτων για  τις τοπικές εκλογές ξεκινά η  αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό.

Οι σχετικές διαδικασίες  κορυφώνονται αυτές τις ημέρες στην Ιπποκράτους, η οποία αξιολογεί  τα γκάλοπ, που παρήγγειλε για κρίσιμες περιοχές, όπως οι τρεις μεγαλύτεροι  δήμοι της χώρας και οι περιφέρειες.

Οι εργασίες του  εθνικού συμβουλίου θα ξεκινήσουν με ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (γήπεδο Ταε Κβο Ντο).

Θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή με την έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Τη σχετική εισήγηση για τα πρόσωπα θα κάνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάσης Τσούρας.

Το Σάββατο, θα λειτουργήσουν  πέντε θεματικά Εργαστήρια, τα οποία  στόχο έχουν «να αποτελέσουν  βήμα έκφρασης και συμμετοχής του  Κινήματος στη διαμόρφωση των  στρατηγικών προτεραιοτήτων της  κυβέρνησης». Τα θεματικά εργαστήρια έχουν τα εξής αντικείμενα: Παιδεία και Μεταρρυθμίσεις, Κοινωνικό Δίχτυ Προστασίας, Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αναβάθμιση του ΕΣΥ, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση/Συμμετοχή στην Αλλαγή.

Το πλήρες πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

16:00 Διαπιστεύσεις  - δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια

18:00 Πρόταση και  Εκλογή Προεδρείου

18:05 Εισαγωγική παρέμβαση  Γραμματέα του Ε. Σ. Σωκράτη  Ξυνίδη.

18:20 Ομιλία Πρωθυπουργού  και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου  Α. Παπανδρέου.

19:00 Οργανωτικά από  το Προεδρείο

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

10:30-14:00 Λειτουργία  εργαστηρίων

14.00-16.00 Διάλειμμα

14.00-16.00 Συνάντηση  εθελοντών διαδικτύου

16.00-17.00 Σύνοψη και  ενοποίηση αποτελεσμάτων λειτουργίας  εργαστηρίων

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

10:00 Εισήγηση Πολιτικού  Συμβουλίου από τον Γραμματέα  Ε.Σ., Σωκράτη Ξυνίδη

10:30 Παρουσίαση υποψηφίων

10:45 Εισήγηση Προέδρου  της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων,  Θανάση Τσούρα

11:00 Τοποθετήσεις  μελών Εθνικού Συμβουλίου

15:00 Δευτερολογία - σύνοψη  αποτελεσμάτων από Γραμματέα  Ε.Σ., Σωκράτη Ξυνίδη

15:30 Έγκριση πολιτικού  πλαισίου. Έγκριση υποψηφιοτήτων.   
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maximou_aftodioikisi

Πώς το Μαξίμου προσπαθεί να περάσει το τεστ πολιτικής κοπώσεως μετά την έξοδο Κοτζιά - Πώς θέλουν να υπερβούν το πρόβλημα με τον Καμμένο και τους Μακεδονοκλάστες - Μπορούμε και χωρίς τους ΑΝΕΛ, λένε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - «Θα κάνουμε τις εκλογές ντέρμπι», λέει ο Κουρουμπλής

2
8eodwrakhs-thumb-large

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι ύστερα από 25 χρόνια επιβάλλεται να κάνουμε επιλογές καθώς «η χώρα μας έχει ηττηθεί» από τη στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος αναγνωρίζει την πΓΔΜ ως «Μακεδονία»

6
KOYROYBLHS

«Η κυβέρνηση απαραιτήτως πρέπει να συνεχίσει, γιατί έχει η χώρα ανάγκη για πολιτική σταθερότητα. Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ 

34