Μπακογιάννη: Επιτομή του αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Μπακογιάννη: Επιτομή του αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Δημιούργησαν στα Σκόπια τη σιγουριά ότι μπορεί να κερδίσουν - Δύσκολα θα αποφύγει ο Τσίπρας τις εκλογές το 2018

dorabak-inter-1
Ως τεράστιο λάθος χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τη συζήτηση που έκανε η κυβέρνηση για το «Μακεδονία του Ίλιντεν» όσον αφορά το Σκοπιανό καθώς, όπως είπε στο ΘΕΜΑ 104,6
, «είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού».

«Όταν μου το είπαν εγώ σχολίασα ότι αποκλείεται να μπορούμε να θεωρήσουμε δυνατόν να συζητήσουν το θέμα αυτό Κοτζιας και Τσίπρας και τελικά έκανα για άλλη μια φορά λάθος γιατί το συζήτησαν» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως παρατήρησε με τη συζήτηση αυτή «η ζημιά έχει γίνει μέσα στα Σκόπια με την έννοια ότι οι άνθρωποι είπαν ότι αυτή είναι μια λύση που καλύπτει και τους ακραίους εθνικιστες».

Όσον αφορά το χρόνο των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «θα δυσκολευεί πολύ να αποφύγει τις εκλογές (σ.σ. ο Τσίπρας) μέσα στο 2018, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, ή το Νοέμβριο».

Κλείσιμο
«Δεν πιστεύω ότι αντέχει μετά τη δημοσκοπική καταρκύλα που γνωρίζει καλά, να πάει σε εκλογές έχοντας περικόψει το 18% μεσοσταθμικά των συντάξεων» είπε η κυρία Μπακογιάννη η οποία όσον αφορά τη δική της υποψηφιότητα σε ενδεχόμενες εκλογές είπε ότι «στην Αθήνα θα κατέβω, αν υπάρξει κάτι καινούργιο θα σας πω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης