Γεννηματά: Κάθε φορά που διαπραγματεύεστε έρχονται νέα δεινά

Γεννηματά: Κάθε φορά που διαπραγματεύεστε έρχονται νέα δεινά

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν αποτελεί απειλή για τη χώρα η διακοπή της διαπραγμάτευσης», είπε η επικεφαλης της Δημοκρατικής Συμπαράστασης, μετά την σφοδρή κριτική από τον πρωθυπουργό

4465761
Ευκαιρία για τη χώρα θα είναι η διακοπή της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία δέχθηκε τη σφοδρή κριτική του πρωθυπουργού διότι στην πρωτολογία της ζήτησε πρόωρες εκλογές.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν αποτελεί απειλή για τη χώρα η διακοπή της διαπραγμάτευσης», είπε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ στη δευτερολογία της στη Βουλή, αλλά, όπως είπε, «ευκαιρία γιατί όλοι ξέρουμε ότι κάθε φορά που διαπραγματεύεστε νέα δεινά έρχονται».

Επεσήμανε ότι «χρειάζεται πολύ θράσος εσείς που προκήρυξατε δημοψήφισμα και το “οχι” το κανατε “ναι”, να μιλάτε για τη γνώμη του ελληνικού λαού».

Η κ. Γεννηματά στη δευτερολογία της ανέφερε ότι«θέλουμε να αλλάξουμε ότι κρατά αυτή τη χώρα καθηλωμένη και συμπλήρωσε ότι μας κανετε μαθήματα εσείς, με ποιους πρέπει να μιλάμε και να συνεργαζόμαστε. Όταν θα έρθει η ωρα των εκλογών εμείς την πρότασή μας θα τη βαλουμε στο τραπέζι».

Πρόσθεσε ότι «οι μόνοι που από εδώ και πέρα έχουν καθαρή έξοδο από την Ελλάδα είναι οι εταίροι. Δήλωσε ότι ούτε σήμερα δεν μιλήσατε για την ουσία και αναρωτήθηκε ποιος ειναι ο σχεδιασμός σας εκτός και αν κινηθούμε στην λογικη ότι μας δώσουν θα πάρουμε».

Όσο για τα κόκκινα, πράσινα και πορτοκαλί φανάρια, που είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η κ. Γεννηματά είπε πως φαίνεται ότι είχε πολύ χρόνο να παρατηρήσει τα φανάρια στην πλατεία Συντάγματος όταν υπερασπίζονταν με τον κ. Βαρουφάκη τον λαικισμό. «Τώρα έχετε γίνει το δεξί χέρι των δανειστών», είπε και πρόσθεσε ότι ερχεστε τωρα με το ολιστικό σχέδιο να προσθέσετε και άλλα “θα” και άλλες υποσχέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης