Ένταση μεταξύ του Φίλιππου Πετσάλνικου και αστυνομικού επειδή του ζήτησε ταυτότητα - «Είμαι γνωστός» είπε ο πρώην υπουργός

Ένταση μεταξύ του Φίλιππου Πετσάλνικου και αστυνομικού επειδή του ζήτησε ταυτότητα - «Είμαι γνωστός» είπε ο πρώην υπουργός

Το «επεισόδιο» κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα όπου ο κ. Πετσάλνικος δέχθηκε να πάει όπως είπε ο ίδιος «για να δώσει το καλό παράδειγμα»

petsalnikos
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί του ΑΤ Γρεβενών σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο έξω από τα Γρεβενά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο πρώην Υπουργός και π. Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Του ζητήθηκε ταυτότητα και ο ίδιος αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι είναι γνωστός με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον οδηγήσουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος, τόνισε πως «δεν προσήχθη στο ΑΤ Γρεβενών αλλά πήγε μόνος του για να δώσει το καλό παράδειγμα καθώς είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του». Στηλίτευσε τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος του φέρθηκε απρεπώς, όπως είπε και ότι «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπερασπίζεται το δίκαιο όχι με τα μπράτσα αλλά με το μυαλό και το Νόμο».

Πηγή: e-grevena.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης