ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου

Απάντηση του κυβερνώνοντος κόμματος στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις αιτιάσεις Τσίπρα ότι υπεύθυνο για την επίθεση κατά Μπουτάρη είναι «ένα συμπαγές, σκοτεινό τμήμα  της ΝΔ»

syriza-grafeia
Στην εποχή των Γκοτζαμάνηδων παραπέμπει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στην αντίδραση της ΝΔ στα όσα είπε νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός. Ο κ.Τσίπρας είχε υποδείξει ως δράστες της επίθεσης κατά του Γιάννη Μπουτάρη ένα «συμπαγές, σκοτεινό τμήμα της ΝΔ με  ακραία μισαλλοδοξία».
Τη σκυτάλη πήρε πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει ότι ο κ.Μητσοτάκης «θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου». Καταλογίζει, μάλιστα, στην αξιωματική αντιπολίτευση «φραστική μισαλλοδοξία, που προετοιμάζει τραμπούκικες επιθέσεις τύπου Μπουτάρη και ωθεί σ' αυτές».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί:



Η απάντηση της ΝΔ στην κριτική του πρωθυπουργού για την ακροδεξιά της βίας, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοξενεί στα υπόγεια αλλά και στο ρετιρέ της, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της φραστικής μισαλλοδοξίας που προετοιμάζει τραμπούκικες επιθέσεις τύπου Μπουτάρη και ωθεί σε αυτές.

Κλείσιμο
Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης