Θεοδωράκης: Να συγκρουστούμε με αυτούς που εκφράζουν τη βία

Θεοδωράκης: Να συγκρουστούμε με αυτούς που εκφράζουν τη βία

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε τη βία από την ελληνική κοινωνία και σ' αυτή την πράξη πρέπει με σοβαρότητα να 'σκύψουν' όλες οι πολιτικές δυνάμεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

0000the21
Στην ανάγκη δημιουργίας κοινού πολιτικού μετώπου κατά της βίας στάθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, μετά την επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο.

«Να μη μείνουμε στα αυτονόητα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός Έλληνας που επικροτεί τα όσα συνέβησαν στη σκιά του Λευκού Πύργου. Το θέμα όμως είναι να προχωρήσουμε και λίγο παραπάνω. Να δείξουμε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με όλους αυτούς που εκφράζουν τη βία, αλλά και εκείνους που ετοιμάζουν αυτούς που εκφράζουν τη βία. Είναι μια μεγάλη και δύσκολη πορεία, γιατί το συνηθισμένο είναι να είμαστε όλοι εναντίον της βίας των άλλων. Εμείς λοιπόν πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε τη βία από την ελληνική κοινωνία και σ' αυτή την πράξη πρέπει με σοβαρότητα να 'σκύψουν' όλες οι πολιτικές δυνάμεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Πρόσθεσε δε πως «ο διχασμός είναι μια παλιά υπόθεση που δεν μπορεί να 'ξαναφυτρώνει' στη χώρα και βέβαια στη Θεσσαλονίκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης