Κίνημα Αλλαγής: Οι δεσμεύσεις με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα

Κίνημα Αλλαγής: Οι δεσμεύσεις με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα

Σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό»

kin_alla_0009
«Οι δεσμεύσεις με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Και μίλησε γι’ αυτό σήμερα προφανώς για να μην ακούσουν γι’ αυτό πρώτη φορά στην προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή την Τετάρτη που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά».

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι αναμένει να δει το κείμενο για να το αξιολογήσει.

«Αυτό που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας είναι επί της ουσίας το άλλο όνομα των δεσμεύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους, όταν τελειώσει η χρηματοδότηση τον Αύγουστο. Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικες υποσχέσεις, σαν αυτές που ειδικεύεται ο πρωθυπουργός αλλά ποτέ δεν τηρεί», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης