Καμίνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν έχω πρόβλημα με τις εκλογές τώρα

Καμίνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν έχω πρόβλημα με τις εκλογές τώρα

Δεν επιτρέπεται να υπάρχει πολυφωνία ειδικά μέσα στη Βουλή για το Κίνημα Αλλαγής

kaminis-inter-thema
Θετικός στην πρόταση της Φώφης Γεννηματά να γίνουν τώρα εκλογές εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6
ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Ναι δεν έχω πρόβλημα με το θέμα των εκλογών» είπε ο κ. Καμίνης υπογραμμίζοντας ότι «ειδικά μέσα στη Βουλή δεν επιτρέπεται να υπάρχει πολυφωνία» για το Κίνημα Αλλαγής.

Αφού υπενθύμισε ότι ο ίδιος ήταν από την αρχή υπέρ της ενοποίησης σε όλα τα επίπεδα στο ΚΙΝΑΛ, στη συνέχεια παρατήρησε ότι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα «δείχνουν ότι δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε ρίσκα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε «κακή εικόνα» τη διαμάχη Γεννηματά-Θεοδωρακη για το θέμα των εκλογών τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα γιατί δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Θα πρέπει να υπάρχει μια προσυνεννόηση για όλα».

Κλείσιμο
Μιλώντας για την κατάσταση στην Αθήνα παρατήρησε ότι «υφίσταται τις συνέπειες μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης εν μέρει δικαίως γιατί η φούσκα μεγάλωσε εδώ». Ωστόσο καταλόγισε «βαρύτατες ευθύνες» στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ανομίας των Εξαρχείων προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει πολιτική βούληση από ένα σημείο και πέρα».

Τόνισε ότι «δεν είναι κυρίως το προσφυγικό το πρόβλημα της Αθήνας. Το πρόβλημα της πόλης είναι ότι υπάρχει ανομία, το δεύτερο είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών και της δημόσιας χρήσης και διακίνησης.

Ερωτηθείς τέλος για το αν θα είναι ή δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Καμίνης είπε ότι «δεν το έχω αποφασίσει ακόμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης