«Προβληματίζεται» κατόπιν εορτής ο Παρασκευόπουλος: Μπορεί και να έχει λάθη ο νόμος μου...

«Προβληματίζεται» κατόπιν εορτής ο Παρασκευόπουλος: Μπορεί και να έχει λάθη ο νόμος μου...

«Το σύνολο δεν δείχνει ούτε έκρηξη της εγκληματικότητας, όπως λέει ο Τύπος, ούτε καν αύξηση στα βαριά εγκλήματα. Προβάλλοντας κάποιες περιπτώσεις, έχουμε φαινόμενο λαϊκισμού» υποστηρίζει ωστόσο

main_paraskevopoulos
Ανοιχτό αφήνει ο Νίκος Παρασκευόπουλος το ενδεχόμενο ο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών, που φέρει την δική του υπογραφή, να περιέχει λάθη. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, εκτιμώντας ότι, τα όσα υποστηρίζουν αρκετά μέσα ενημέρωσης για «έκρηξη της εγκληματικότητας», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Σίγουρα προβληματίζομαι μήπως κάποια ρύθμιση δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Στις κατηγορίες που υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος» παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

«Απομονώνοντας ορισμένες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα του φαινομένου. Το σύνολο δεν δείχνει ούτε έκρηξη της εγκληματικότητας, όπως λέει ο Τύπος, ούτε καν αύξηση στα βαριά εγκλήματα. Προβάλλοντας κάποιες περιπτώσεις, έχουμε φαινόμενο λαϊκισμού» συμπλήρωσε ωστόσο ο κ. Παρασκευόπουλος.

Μίλησε ακόμη για προσωπική στοχοποίηση, τονίζοντας ότι δέχεται απειλές τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς την οικογένειά του.

«Έχω ακούσει πολύ χειρότερα, στα οποία μπορείτε να εντάξετε απειλές και ύβρεις σοβαρές, που αφορούν ακόμη και τα παιδιά μου. Όταν κάποιος παρουσιάζεται για μήνες και χρόνια ως ο αίτιος για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, κάποιοι άνθρωποι που έχουν αποτελέσει θύματα εγκλημάτων μπορεί να θελήσουν να στραφούν εναντίον του» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης