Ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποψήφιος της Ν.Δ στη Γλυφάδα

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποψήφιος της Ν.Δ στη Γλυφάδα

Τη στήριξη της στον πρώην υφυπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ανακοίνωσε για το δήμο της Γλυφάδας η Νέα Δημοκρατία...

Τη στήριξη της στον πρώην υφυπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ανακοίνωσε για το δήμο της Γλυφάδας η Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που έλαβαν τη στήριξη της Ρηγίλλης είναι επίσης αυτή του Αριστείδη Χατζηκομνηνού (δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης) στη Λέσβο, στο δήμο Λήμνου του Αθ. Σκαμάγκη (δημάρχου Μύρινας), στο δήμο Προσοτσάνης του Βασίλειου Φατράλη (νυν δήμαρχος) και στο δήμο Κοζάνης της Αννας Νανοπούλου (συμβολαιογράφος και δημοτική σύμβουλος Κοζάνης).

Υποψήφιος δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο Αττικής θα είναι ο Νικόλαος Λαζαρόπουλος (νυν δήματοσήμαρχος), στα Βριλήσσια ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Δήμαρχος) και στη Νίκαια - Αγ. Ιωάννη Ρέντη ο Δρακούλης (Κούλη) Βρεττάκος (νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά, πρώην αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

theodorikakos1

Ο υπουργός Εσωτερικών Θεοδωρικάκος ανέφερε στο ΘΕΜΑ 104,6 τα σχέδια της κυβέρνησης για τα απορρίματα στην Αττική, καθώς ο ΧΥΤΑ Φυλής είναι κορεσμένος – Τι είπε για απλή αναλογική και απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους δήμους

21415142

Ανησυχητικές οι τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Μετά το τέλος της ομιλίας του, σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι, όσον αφορά στο θέμα της στρατιωτικής θητείας, «περιμένουμε σκέψεις και εισηγήσεις από τα Γενικά Επιτελεία»