Ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποψήφιος της Ν.Δ στη Γλυφάδα

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποψήφιος της Ν.Δ στη Γλυφάδα

Τη στήριξη της στον πρώην υφυπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ανακοίνωσε για το δήμο της Γλυφάδας η Νέα Δημοκρατία...

Τη στήριξη της στον πρώην υφυπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ανακοίνωσε για το δήμο της Γλυφάδας η Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που έλαβαν τη στήριξη της Ρηγίλλης είναι επίσης αυτή του Αριστείδη Χατζηκομνηνού (δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης) στη Λέσβο, στο δήμο Λήμνου του Αθ. Σκαμάγκη (δημάρχου Μύρινας), στο δήμο Προσοτσάνης του Βασίλειου Φατράλη (νυν δήμαρχος) και στο δήμο Κοζάνης της Αννας Νανοπούλου (συμβολαιογράφος και δημοτική σύμβουλος Κοζάνης).

Υποψήφιος δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο Αττικής θα είναι ο Νικόλαος Λαζαρόπουλος (νυν δήματοσήμαρχος), στα Βριλήσσια ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Δήμαρχος) και στη Νίκαια - Αγ. Ιωάννη Ρέντη ο Δρακούλης (Κούλη) Βρεττάκος (νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά, πρώην αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4894611

«Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας τρομοκρατούν - Ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και εισαγγελείς και μάρτυρες» τονίζει ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής 

prosfygopoylo-arthro

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εισηγούμενος το σχέδιο νόμου «Περι Διεθνούς Προστασίας» ανέφερε ότι  στόχος των προωθούμενων διατάξεων είναι να παρέχουν προστασία «μόνο στους "ικέτες" ως ύψιστη πράξη ανθρωπισμού» εξαιρώντας όσους δεν πληρούν τα «χαρακτηριστικά του πρόσφυγα»

30
pierrakakis_sinema

«Η βιομηχανία των οπτικοακουστικών μέσων είναι ένα φυσικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας και είναι ένα πλεονέκτημα που πράγματι αργήσαμε να εκμεταλλευτούμε στον βαθμό που θα έπρεπε» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνάντηση με το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας