Στην Αδριανούπουλη σήμερα ο Κεφαλογιάννης - «Είναι μια πολιτική ομηρία»

Στην Αδριανούπουλη σήμερα ο Κεφαλογιάννης - «Είναι μια πολιτική ομηρία»

«Η Τουρκία πρέπει να εφαρμόσει το κράτος δικαίου και να τους απελευθερώσει», τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

manolis
Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να επισκεφθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κουκλατζή.

Ως ένα θετικό μήνυμα από την πλευρά της Τουρκίας, χαρακτήρισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», την αποδοχή του αιτήματος να τους επισκεφθεί ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Σε δύο μήνες θα βγει η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου και θα είναι καταπέλτης», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι «οι πρωτοβουλίες δεν σταματούν εδώ, τώρα ξεκινούν».

Τα παιδιά έχουν την αγάπη όλων μας, είπε τονίζοντας ότι είναι μια πολιτική ομηρία, «έτσι την ονομάζουμε, δεν είμαστε σε κατάσταση πολέμου που με βάση το διεθνές δίκαιο είναι παράνομη».

«Η Τουρκία πρέπει να εφαρμόσει το κράτος δικαίου και να τους απελευθερώσει», τόνισε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης