Μητσοτάκης: Πανέτοιμη για εκλογές η ΝΔ - Στις κάλπες το κόμμα για τις τοπικές οργανώσεις

mitsotakis-new-s

Στις κάλπες 155.000 μέλη του κόμματος για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων

Την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές διεμήνυσε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές. Όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερα για τον τόπο» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περισσότερων από 155.000 μελών του κόμματος που πλήρωσαν τη σύνδρομή τους, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια «γιορτή δημοκρατίας» δηλώνοντας «περήφανος για τους 155.000 που συμμετέχουν».

«Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα που να έχουν πάνω από 155.000 μέλη που πληρώνουν τη συνδρομή τους» παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται μια μεγάλη κοίτη για όλους τους πολίτες που όχι μόνο θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση αλλά προσδοκούν μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία.

«Αξίζουμε καλύτερα και το αποδεικνύουμε έμπρακτα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.Πού και ποιοι ψηφίζουν

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΝΔ μπορούν να πληροφορηθούν πού ψηφίζουν από τον ειδικό διαδραστικό χάρτη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος. Μπορούν να ψηφίσουν μόνο στο εκλογικό κέντρο της τοπικής οργάνωσης στην οποία είναι εγγεγραμμένοι και για να ασκήσουν το δικαίωμά τους είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης και όχι η κάρτας μέλους για όσους δεν την παρέλαβαν.

Όπως υποστηρίζουν επιτελείς της Πειραιώς, ο αριθμός των μελών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είναι «πρωτοφανής τόσο για τα δεδομένα της χώρας μας, όσο και στην Ευρώπη».

«Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι η Νέα Δημοκρατία σήμερα αποτελεί το κόμμα με την -αναλογικά- ισχυρότερη βάση ενεργών μελών όχι μόνο μεταξύ των ελληνικών, αλλά και όλων των ευρωπαϊκών κεντροδεξιών κομμάτων», αναφέρουν. Ενώ επισημαίνουν ότι από το σύνολο των 155.335 γαλάζιων μελών, οι 27.896 έγιναν μέλη της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά.

Περισσότερα από τα μισά μέλη ανήκουν στην πλέον δυναμική ηλικιακή ομάδα των 25-54 ετών, ενώ το 35% αυτών είναι γυναίκες και το 65% άνδρες. Επίσης το 46,3% εργάζονται ως μισθωτοί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, το 13,3% είναι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες, το 7,5% είναι εκπαιδευτικοί, το 6,8% εργάζεται στον πρωτογενή τομέα και το 4,4% στην υγεία.

Οι εκλογές γίνονται σε όλους τους νομούς και σε εκατοντάδες πόλεις της χώρας. Έχουν στηθεί κάλπες παντού και σε κάθε μια εξ αυτών είναι κατά μέσο όρο εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 2.500 πολίτες.

Σε περισσότερες από 60% των ΝΟΔΕ αναμετρώνται δύο ή και περισσότεροι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, ενώ εκτιμάται ότι το ποσοστό ανανέωσης των μελών των προεδρείων των οργανώσεών μας θα ξεπεράσει το 50%.

ΣΧΟΛΙΑ (30)

Aμπεμπελελέκoυα

Koύλn, ψάξε να βρεις ψήφoυς από τα Jason Αντιγόvες, τα ΛOATKI και τους Βαλιαvάτους! Οι νοικοκυραioι δεξιοί σε xαιρετάμε!

Χρυσαυγίτns

Koiτα τα λαμόγια οι σχολιαστές @15:33 & 15:48 μαλώνουν για τους συμμοριτομαδούρους και τους γαλάζιους μιζαδόρους για το ποιος έχει λιγότερα ή περισσότερα σπίτια!

Ilias

Σπίτι στο Παρίσι;;;; Ο Τσακαλωτος, ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ο Παπαδητριου, η Παπανδρέου με τα εκατό Διαμερισματα ο Φλαμπουρακης με άλλα τόσα και οι υπόλοιποι απλυτοι ρε νούμερο ΣΥΡΙΖΑΙΕ σε ποιο κόμμα είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ε "απλυτε!!!!!!!!!!! Χαχαχα αχαχ!!!!!

Κήρυκας Χανίων - Σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι

H NΔ εivαι το κόμμα της λαμογιάς της κλεψιάς και της μίζας!

periergos

«το 46,3% εργάζονται ως μισθωτοί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα» λέει το άρθρο. Πόσοι ακριβώς στο δημόσιο τομέα; Αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει.

Vagelis

Αν μας πει οτι θα κυνηγήσει νομικα τον Συριζα να τους βαλει φυλακη τοτε δαγκωτο ΝΔ, Αλλιως ΧΑ-ΚΚΕ που μας φτασανε να σκεφτομαστε σοβαρα τα αρκα για σωτηρια.

Coca Cola σε όλους!

Για όποιον δεν κατάλαβε, η ΝΔ παίζει το "βαράτε με κι ας κλαίω". Καταψηφίζουμε, αλλά βάζουμε και μια ομάδα...προχωρημένων πρωτοκλασάτων στελεχών να υπερψηφίσει, για να δείξουμε στους ΛΟΑΤΚΙ ότι τους κλείνουμε το μάτι. Θέλουμε, αλλά κωλυώμαστε λόγω προσχημάτων. Είναι το κλασικό και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία αλλά και ναι στο τζαμί. Μετά πάμε για μακρύ σταυρό στην εκκλησία. Όχι σε συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, πάμε για σκι, αλλά μόλις είδαμε τον κόσμο, να πούμε πως όποιος θέλει να πάει, ο κόσμος έχει τους λόγους του. Λέμε πως δε χωράει ξενοφοβία και ρατσισμός στο κόμμα, θα κάνουμε νέα ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας, αλλά και ο κόσμος δίκαια ανησυχεί και τον καταλαβαίνουμε, αλλά πρέπει να δείξει υπομονή. Δε λέμε ότι θα κλείσουμε τα σύνορα, λέμε πως θα δίνουμε άσυλο πιο γρήγορα, για να γεμίζει η ηπειρωτική Ελλάδα και τους παράτυπους μετανάστες σε προαναχωρησιακά κέντρα (και όταν γεμίζουν, το παλιό καλό σύστημα, τους απολάμε στην Αθήνα). Λέμε ναι στο σύμφωνο συμβίωσης, λέμε ναι στην αλλαγή φύλου με δήλωση, αλλά δεν είμαστε αριστεροί, ζητάμε στα 18 και όχι στα 15. Φωνάζαμε παλιά για τις ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλάζει το 2015 το νόμο ιθαγένειας ο ΣΥΡΙΖΑ, τον ψήφίζουμε κι εμείς, γιατί θα δυσαρεστήσουμε τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους που στο μεταξύ θα πάρουν ιθαγένεια. Είμαστε δεξιοί, κεντροδεξιοί, φιλελεύθεροι, κεντρώοι και κεντροαριστεροί. ΝΔ. Το κόμμα Coca Cola. Πάει με όλα!

κουλη .....

με τις δυο παλαμες ....

Υπερήφανος για το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία.

Μόλις ψφισα στις εσωκομματυικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Επρόκειτο για πέντε, (2), διαφορετικές εκλογές ταυτόχρονα. Δηλαδή, για εκλογή Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, για εκλογή των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, για εκλογή Προέδρου της Δημοτοπικής Οργάνωσης, για εκλογή μελών της Δημοτοπικής Οργάνωσης και για εκλογή συνέδρων για το συνέδριο του κόμματος. Τα πάντα ήταν οργανωμένα άψογα, η διαδικασία κύλισε ταχύτατα και το ηθικό των Νεοδημοκρατών είναι στα ουράνια. Δηλώνω υπερήφανος για το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία.

@

Και είχε και καλό καιρό, η φύση ανθισμένη, τα πουλάκια να κελαηδούν μελωδίες του Ρόμπερτ Γουίλιαμ και της Μπέσυς Αργυράκη. Οι Άγγελοι ανεβοκατέβαιναν από τον παράδεισο στη γη και τούμπαλιν υμνώντας και δοξάζοντας περί των χρεών της ΝΔ. Και ο Κούλης να παρατηρεί με τη χαρακτηριστική ματιά και να σιγανομουμουρίζει ............. εκλογές- εκλογές-εκλογές !!!!!!!!!!.

Όρσε Φάσκελο

Κούλη προχώρα, όλα καλά.. Πουλάκια τσίου-τσίου, λουλουδάκια και χαρούλες, τρεχούμενα νερά, τραγουδάκια ελαφρά, όλα καλά για σένα ! Δεν έχεις καταλάβει ούτε που βρίσκεσαι ούτε που πατάς. Τσίου !!!!!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης