Εφ' όλης της ύλης συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου

Εφ' όλης της ύλης συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών ο υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό - Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των δηλώσεων Κατσίκη αλλά και της φωτογραφίας που δείχνει τον κ. Καμμένο με «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής

maximou
Για ενημέρωση εφ' όλης τη ύλης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμενος, σήμερα το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί η θυελλώδης συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλιστικών για τα F16 στη Βουλή. Αν και οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και υπουργού Άμυνας είναι συχνές, η σημερινή επίσκεψη γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία στις σχέσεις των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Μπουρλότο» στις σχέσεις έβαλαν οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Κατσίκη για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και η ερώτηση που κατέθεσαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πάνο Καμμένο και τη φωτογραφία με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγή. Ουσιαστικά επιτίθενται κατά του κυβερνητικού τους εταίρου τον οποίο εγκαλούν για τους χειρισμούς σε θέματα όπως αυτά της στελέχωσης της εθνοφυλακής.

Πάντως, ο Πάνος Καμμένος σε πηγαδάκι στη Βουλή έκανε τον ανήξερο όταν ρωτήθηκε για τα καρφιά των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την φωτογραφία που τον απεικονίζει να εναγκαλίζεται με τον Παναγιώτη Μπαντέμη, ο οποίος είναι πρώην «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα εθνοφύλακας. «Δεν υπάρχει δήλωση πολιτικών φρονημάτων, δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι ο εθνοφύλακας», είπε ο Πάνος Καμμένος και ισχυρίστηκε ότι «δεν υπήρχε πληροφορία ούτε απόφαση, οι καταδικαστικές αποφάσεις έρχονται από τη Δικαιοσύνη».

Χθες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά ανησυχητικό ότι ακόμα και μετά την καταδίκη του ο Παναγιώτης Μπαντέμης συνεχίζει να συμμετέχει στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας και να εξοπλίζεται με πολεμοφόδια από τον ελληνικό στρατό, ενώ φωτογραφίζεται με στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» και ζητούν από τον κ. Καμμένο εξηγήσεις. Σημειώνεται ότι οι «17», που προέρχονται από τους «53», αν και αναφέρονται στο γεγονός πως ο φερόμενος ως «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής έχει σε βάρος του καταδίκη ενώ ταυτόχρονα έχει οριστεί εθνοφύλακας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης