ΔΗΣΥ – Ποτάμι: Να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

fwfi_theodorakis

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής ζητούν επίσπευση διαδικασιών για τη συζήτηση της πρότασης νόμου

Την επίσπευση των διαδικασιών για την συζήτηση της πρότασης νόμου που κατέθεσαν Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι για την διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά ζητούν οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Μαυρωτάς με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Η Πρόεδρος της Κ.Ο. της Δηµοκρατικής Συµπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. Φώφη Γεννηματά και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Το ΠΟΤΑΜΙ Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και Βουλευτές των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων, ανέλαβαν από κοινού νομοθετική πρωτοβουλία, καταθέτοντας πρόταση νόμου με θέμα: «Προστασία α΄ κατοικίας και μέτρα στήριξης για τα νησιά» στις 11/12/2017» τονίζουν οι δύο γραμματείς των ΚΟ ΔΗΣΥ και Ποτάμι.

Όπως εξηγούν, «η διατήρηση της έκπτωσης ΦΠΑ για τα ακριτικά και δυσπρόσιτα νησιά θα αποτελέσει ένα κρίσιμο αντιστάθμισμα για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που απορρέουν από τη νησιωτικότητα, ενώ η προστασία της α’ κατοικίας αποτελεί ένα από τα μείζονα ζητήματα που βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος. Με δεδομένη την τεράστια σημασία των παραπάνω ζητημάτων, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη προγραμματισμού της συζήτησης της ως άνω αναφερθείσας πρότασης νόμου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_5

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα καταργήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου στα αδικήματα περί Τύπου - «Η Κυβέρνηση, αντί να απολογείται εκφοβίζει όποιον της ασκεί έλεγχο και κριτική»

kammenos_ypetha

Μια μεγάλη συγγνώμη από τους «συκοφάντες» όπως χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ζήτησε ο Πάνος Καμμένος - «Δεν έχω υπογράψει ούτε ένα χαρτί γιατί όλες οι συμβάσεις ήταν κάτω από 10 εκατ. ευρώ» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας - «Ο κ. Κωσταράκος δεν πρέπει να ανησυχεί, αφού στα κονδύλια αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο μάγειρας, ούτε ο καμαρώτος που είχε ζητήσει» σχολίασε ο κ. Καμμένος

8