Βούτσης: «Εντελώς της πλάκας» το δημοσίευμα περί παραίτησης του ΓΓ της Βουλής

boutsi_boyl_089

Ο πρόεδρος της Βουλής έχοντας δίπλα του τον κ. Αθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών πως «καθένας κρίνεται από αυτά που διαρρέει και από αυτά που γράφει»

«Εντελώς της πλάκας» χαρακτήρισε ο κ. Νίκος Βούτσης δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο γενικός γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου παραιτείται μετά από απαίτηση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της Βουλής έχοντας δίπλα του τον κ. Αθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών πως «καθένας κρίνεται από αυτά που διαρρέει και από αυτά που γράφει. Το δημοσίευμα δεν είναι της πλάκας. Είναι εντελώς της πλάκας. Μην τα σπουδαιολογούμε» και πρόσθεσε «Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα παραίτησης του γενικού γραμματέα. Ουδέποτε το Μέγαρο Μαξίμου, δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας με τον όρο αυτό αλλά ότι κι αν εννοεί ουδείς εκ του Μαξίμου που έτσι κι αλλιώς δεν είχε δουλειά έθεσε σε αμφιβολία την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και από τον γενικό γραμματέα της Βουλής και από όλους μας καθώς λειτουργούμε συλλογικά».

Ο κ. Βούτσης άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει το κοινοβουλευτικό «βαθύ λαρύγγι» που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες αλλά όπως τόνισε «ας ασχοληθούμε με τα πάρα πολύ σοβαρά που υπάρχουν».

Εκτός αυτών ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι το επόμενο διάστημα η Βουλή θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των υπαλλήλων της και θα καταστεί ο πρώτος οργανισμός που θα έχει τοποθετήσει διευθυντές και τμηματάρχες με το νέο σύστημα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef00

Ανασκευασμένες εμφανίζονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων από το πρακτορείο ΜΙΑ - Πλέον, εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας»  

34
zaef_mesa

Κλιμακώνει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους πολίτες της χώρας του εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

123
tsipras_kammenos

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτήν τη στιγμή, αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα - Είπαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο

60