Κατσίκης: Ετεροφοβικοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με παραπέμπουν για το «ομοφυλοφιλία ίσον παιδοφιλία»

Κατσίκης: Ετεροφοβικοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με παραπέμπουν για το «ομοφυλοφιλία ίσον παιδοφιλία»

«Κάποιοι υποτάσσουν τις ανάγκες των πολλών καλών, οικογενειαρχών χριστιανών στις αξιώσεις των λίγων, που αποτελούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, τρανσέξουαλ και λεσβιών»  δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

katsikis-xeironomia-vopuli
Συνέχεια στην κόντρα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτησή του στη Βουλή ότι «ομοφυλοφιλία ίσον παιδοφιλία» έδωσε την Πέμπτη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με αφορμή την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν για την παραπομπή μου στην επιτροπή δεοντολογίας είναι ετεροφοβικοί. Μαθαίνω ότι με αποκαλούν ομοφοβικό κι αυτό για μένα αποτελεί ύβρη» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στο ραδιόφωνο Focus103,6 της Θεσσαλονίκης.

«Οι υποστηρικτές και οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου αφαιρούν την ελευθερία του λόγου και προσπαθούν να με παραπέμψουν. Έμαθα μάλιστα ότι η κ. Καβαδία σε συνέντευξή της με αποκάλεσε ρατσιστή, φασίστα και ακροδεξιό. Τους τα επιστρέφω όλα αυτά και τους αποκαλώ "ετεροφοβικούς"» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Παρακαλώ πολύ διαδώστε τι σημαίνει ετεροφοβικός, γιατί μέχρι τώρα, οι εφευρέτες της έννοιας ομοφοβικός, την έχουν κάνει καραμέλα και την πιπιλάνε. Δώστε και το μήνυμα, πώς κάποιοι υποτάσσουν τις ανάγκες των πολλών καλών, οικογενειαρχών χριστιανών στις αξιώσεις των λίγων, που αποτελούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, τρανσέξουαλ και λεσβιών» κατέληξε για το θέμα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «αν προσκληθώ θα πάω» στην επιτροπή της Βουλής υποστηρίζοντας ότι «δεν ταύτισα ποτέ την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία. Προκύπτει και από τη γραπτή μου ομιλία και από όσα είπα στη Βουλή, όσοι με άκουσαν και δεν ήθελαν να κατασκευάσουν ψευδείς ειδήσεις για να πουλήσουν, θα κατάλαβαν ότι τέτοια σύγκριση δεν έκανα ποτέ».

Κλείσιμο
«Βιώνουμε τη δικτατορία του διαφορετικού. Δηλαδή, θα φοβόμαστε να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε γιατί θα μας τρολάρουν και θα μας υβρίσουν, θα μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές και ομοφοβικούς για την άποψή μας. Είναι ντροπή δηλαδή να την εκφράζουμε, αν δεν συμπίπτει με τη δική τους;» κατέληξε ο κ. Κατσίκης.


Κώστας Κατσίκης 100518
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης