Καταθέτει στην εξεταστική ο Ν. Χριστοδουλάκης

 Καταθέτει στην εξεταστική ο Ν. Χριστοδουλάκης

Το ενδιαφέρον της επιτροπής όμως εστιάζεται στην εξέταση του δεύτερου μάρτυρα κ. Παντελεήμονα Καρακώστα…

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Νίκος Χριστοδουλάκης καταθέτει την Πέμπτη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είχε στείλει επιστολή στην επιτροπή με την οποία ζητούσε να εξεταστεί ώστε να απαντήσει στους ισχυρισμούς πως με δική του απόφαση το 2003 δεν παρέστη εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών στη γενική συνέλευση του ΟΣΕ με αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για έκπτωση των κοινοπραξιών που κατασκεύαζαν το τροχαίο υλικό του ΟΣΕ. Το ενδιαφέρον της επιτροπής όμως εστιάζεται στην εξέταση του δεύτερου μάρτυρα κ. Παντελεήμονα Καρακώστα που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρα.

 Ο κ. Καρακώστας φαίνεται πως έχει λάβει δύο εμβάσματα από τον Ηλία Γεωργίου (διαχειριστή των μαύρων ταμείων της Siemens) 200.000 και 150000 μάρκων αντιστοίχως, το ένα μάλιστα την ίδια ημέρα που έφυγε και το έμβασμα και για το A. Rocco. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρακώστας είχε ρόλο μεσάζοντα παρόμοιο με αυτόν του κ. Τσουγκράνη, ο οποίος είχε λάβει τα 200.000 μάρκα για λογαριασμού του Τάσου Μαντέλη. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FcsTNZtP

«Το μακεδονικό κράτος είναι όμηρος των υποθηκών του Ζάεφ, υποθήκες και παραχωρήσεις που δόθηκαν με μοναδικό σκοπό την έλευση στην εξουσία, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Μακεδόνων πολιτών δεν του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του

4677706

«Κάποιοι τις τελευταίες μέρες θέλουν να τον παρουσιάσουν και ως κεντροαριστερό ενώ είναι αγκαλιά με τον Παπαχριστόπουλο, τον Ζουράρη, την Παπακώστα, και τους γνωστούς Πολάκηδες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

7