Μήνυμα Θεοδωράκη σε βουλευτές ΚΙΝΑΛ και ΝΔ: Δειλιάζουν όσοι λένε όχι στην αναδοχή

Μήνυμα Θεοδωράκη σε βουλευτές ΚΙΝΑΛ και ΝΔ: Δειλιάζουν όσοι λένε όχι στην αναδοχή

«Ομοφυλόφιλοι γονείς δεν σημαίνει προβληματικά παιδιά» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού – Κάλεσε όλους όσοι είναι προοδευτικοί να μην κλείσουν τα μάτια στα δικαιώματα

stavros_theodorakis
Μήνυμα προς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως προς το εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης, καλώντας από το βήμα της Βουλής «όλους όσοι είναι και δηλώνουν προοδευτικοί να μην κλείσουν τα μάτια στα δικαιώματα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού «πέταξε» καρφιά λέγοντας ότι κάποιοι κατηγορούσαν το Ποτάμι για τη ξεκάθαρη θέση του και συνέχισε: «ελπίζω να ψηφιστεί από όλους του βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής». Κάποιοι, πρόσθεσε, θεωρούν σωστό να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ (τα «όχι» που έλεγε ως αντιπολίτευση) με το ίδιο νόμισμα, αλλά η χώρα δεν πάει μπροστά με καπρίτσια.

Δειλιάζουν όσοι λένε όχι στην αναδοχή


Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, οι βουλευτές πρέπει να αγωνίζονται για να αλλάζει η ζωή προς το καλύτερο και δεν είναι για να περιμένουν στο πάγκο μέχρι να έρθει η δική τους κυβέρνηση. Συνεχίζοντας, στον ίδιο αυστηρό τόνο, ο κ. Θεοδωράκης είπε πως αυτοί που λένε όχι στη αναδοχή -γιατί δεν θέλουν να στηρίξουν την κυβέρνηση - λένε ψέμματα. Γιατί στην ουσία δειλιάζουν για να μη πάρουν θέση, απέναντι στην εκκλησία κλπ. Το αναγάγουν σε μεγάλη πολιτική σύγκρουση. «Καλώ να ψηφίσουμε το νόμο», είπε και πρόσθεσε «πάντα είναι η κατάλληλα στιγμή για να κάνεις το σωστό».

Τι υποστήριξε για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια
Κλείσιμο


Ο κ. Θεοδωράκης στην επιχειρηματολογία του γιατί στηρίζει τη διάταξη για τη αναδοχή, είπε ότι ο ισχυρισμός πως τα παιδιά ομοφυλοφίλων δεν μεγαλώνουν το ίδιο με ετερόφυλα ζευγάρια δεν ευσταθεί. Όπως είπε «η ανατροφή από ομοφυλόφιλους γονείς δεν επηρεάζει μονοδιάστατα την ταυτότητα φύλου του παιδιού. Υπογράμμισα οι μελέτες δείχνουν ότι οι παράγοντες για τη σωστή ανατροφή είναι η ποιότητα των σχέσεων μεταξύ των γονέων, μεταξύ των γονέων και του παιδιού και το περιβάλλον».

«Κανένα ίδρυμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια οικογένεια»


«Ομοφυλόφιλοι γονείς δεν σημαίνει προβληματικά παιδιά», τόνισε και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα εθνικό μητρώο και να πάψουν να υπάρχουν παιδιά στα αζήτητα.

«Κανένα ίδρυμα όσο καλό και αν είναι δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία οικογένεια ακόμα και μία οικογένεια λειψή, με αδυναμίες. Να φροντίσουμε τα σπίτια της αναδοχής να επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με ελέγχους πριν και κατά τη διάρκεια της ανατροφής», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης