Ποτάμι: Συζητούν για τις διαφωνίες τους με το δόγμα «εδώ και τώρα εκλογές»

Ποτάμι: Συζητούν για τις διαφωνίες τους με το δόγμα «εδώ και τώρα εκλογές»

Σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού σχεδιασμού, που θα συνεχιστεί, αναλύθηκαν οι... επιπτώσεις του αιτήματος στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

image
Μπορεί να έχουν κρατηθεί σχετικά χαμηλοί τόνοι, αλλά η ουσία παραμένει: το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης διαφωνούν με την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Κατά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού συζητήθηκε το θέμα και η κουβέντα επικεντρώθηκε στις συνέπειές του στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καθώς επίσης και σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Η αιχμή προφανής, έστω και αν είναι διακριτική. 
 
image__1_


Κλείσιμο
Επίσης, έγινε ενημέρωση από τον Γ. Γραμματικάκη για την τρέχουσα διαπραγμάτευση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο για το ύψος του κοινοτικού προϋπολογισμού και την κατανομή των κοινοτικών πόρων για την επόμενη 7ετία. Ζήτημα για το οποίο στο Ποτάμι υποστηρίζουν ότι στη χώρα μας διαφεύγει της δημόσιας συζήτησης.

Τέλος, συζητήθηκε επί της αρχής το σενάριο κατάτμισης των μεγάλων περιφερειών και της Β' Αθήνας και το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που είναι στη διαβούλευση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης