ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο στη Νίκαια

ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο στη Νίκαια

Η Πειραιώς επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό – «Ευθύνη όλων μας να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού». 

nea_dimokratia_1
Την απερίφραστη καταδίκη της στους βανδαλισμούς που έγιναν χθες στο εβραϊκό τμήμα του 3ου νεκροταφείου στη Νίκαια εξέφρασε η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός «αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί σειρά βανδαλισμών σε εβραϊκούς τάφους και μνημεία για τα θύματα του Ολοκαυτώματος».

Η ΝΔ καλεί την αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαλευκάνει την υπόθεση, ενώ επισημαίνει ότι είναι ευθύνη όλων «να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει:


«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τους χθεσινούς βανδαλισμούς στο Εβραϊκό Τμήμα του 3ου Νεκροταφείου στη Νίκαια.

Η χθεσινή βεβήλωση δεν πρόκειται, δυστυχώς, για μεμονωμένο γεγονός, αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί σειρά βανδαλισμών σε εβραϊκούς τάφους και μνημεία για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Είναι ευθύνη της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να οδηγήσει τους υπαίτιους στη Δικαιοσύνη.
Κλείσιμο

Είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού από όπου και αν αυτή προέρχεται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης