Ρήγας για επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο: Αδικούν τους εαυτούς τους εκείνοι που αντιδρούν

Ρήγας για επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο: Αδικούν τους εαυτούς τους εκείνοι που αντιδρούν

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον «Θέμα 104,6», έκανε λόγο για μεμονωμένες αντιδράσεις

rigasma
Στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αύριο στην Λέσβο για το «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου», αναφέρθηκε, μιλώντας στον «Θέμα 104,6»
, και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας, αναφερόμενος, όπως χαρακτηριστικά είπε στις «υποτιθέμενες κινητοποιήσεις», για την επίσκεψη του πρωθυπουργό στη Λέσβο, είπε ότι «εκείνοι που αντιδρούν αδικούν τους εαυτού τους».

«Αδικούν τους εαυτούς τους όταν έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν για την ανάπτυξη της Λέσβου. Αδικούν και την κοινωνία. Ας το σκεφτούν καλά τις επόμενες ώρες», ανάφερε.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για μεμονωμένες αντιδράσεις και όπως είπε τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συναντήσει με φορείς.

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, είπε ότι ισχύουν ότι μέτρα είχαν ισχύσει και σε προηγούμενα συνέδρια που ήταν ο πρωθυπουργός και υπουργοί.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό είπε: «Η κατάσταση είναι οριακή και πάρα πολύ δύσκολη στη Μόρια. Οι κάτοικοι δείχνουν ανοχή. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το προσφυγικό και με την κατάσταση που επικρατεί με την Τουρκία και την κατάσταση που θέλει να δημιουργήσει. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Kάνουν υπεράνθρωπη προσπάθεια και οι ΜΚΟ και οι εθελοντές. Θα προσπαθήσουν αν επιταχύνουν την διαδικασία του ασύλου».

Τέλος, απαντώντας στο πότε θα γίνουν οι εκλογές, επανέλαβε ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της θητείας της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης