Παυλόπουλος: Η νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας πήρε επάξια τη σκυτάλη εκείνης των ελληνιστικών χρόνων

4426019


«Σε αυτή την, αδιάλειπτη ανά τους αιώνες, διαδρομή Πολιτισμού η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσα», τόνισε ο κ.Παυλόπουλος

Τη νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε δήλωσή του ο κ.Παυλόπουλος ανέφερε ότι «η νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας έχει πάρει, επαξίως, τη σκυτάλη από την ανυπέρβλητη Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας των Ελληνιστικών Χρόνων. Και διανύει, παγκοσμίως, τον δικό της δρόμο λάμψης και δημιουργίας, ο οποίος είναι και δρόμος της σύγχρονης Αιγύπτου».

«Σε αυτή την, αδιάλειπτη ανά τους αιώνες, διαδρομή Πολιτισμού η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος μετέβη στην Αίγυπτο, έπειτα από πρόσκληση του Αιγύπτιου ομολόγού του, Αλ-Σίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση «ΝΟΣΤΟΣ» για την ανάδειξη της συνεργασίας της ομογένειας της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ακριβός

Πακη ,σταμάτα τα πολλά ταξίδια,με δημόσιο χρήμα και εγώ θα έκανε ασταμάτητα ταξίδια. Αν θέλεις κανε ενα ταξίδι με αποτέλεσμα, αυτό να είναι από το προεδρικό στο σπίτι σου ,ωστε να ξεφορτωθούμε τους καταστροφείς στιπροκαμενους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης