Η επιστολή Κατσιαντώνη στον Λεβέντη: Πλήρης ο συγκεντρωτισμός, αναχρονιστικές οι απόψεις της Ένωσης Κεντρώων

katsiantonis

«Λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη» γράφει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής

Για έλλειψη οργάνωσης και δομών στην Ένωση Κεντρώων κάνει λόγο στην επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Στην επιστολή του κάνει επίσης λόγο για κατ' επανάληψη έκφραση παραπόνων και διαφωνιών που ουδέποτε αντιμετωπίστηκαν.

Ο βουλευτής Λάρισας καταγγέλλει »πλήρη συγκεντρωτισμό» και για έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών «για τις θέσεις μας τις οποίες ουσιαστικά μόνος σας διαμορφώνετε και αποφασίζετε».

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης λέει επίσης τις απόψεις της Ένωσης Κεντρώων ότι «διακατέχονται από αναρονιστική και ευκαιριακή αντίληψη της πολιτικής, μακριά από ραγδαίες εξελίξεις της εποχής».

Σημειώνει, τέλος, ότι λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη απογοητευμένη από την αδυναμία ανταπόκρισης στις ανάγκες της».

Διαβάστε την επιστολή του βουλευτή Λάρισας προς τον Βασίλη Λεβέντη:

katsiantonsi-epistol_i-1
katsiantonsi-epistol_i-2

ΣΧΟΛΙΑ (2)

EΠΕ

Καλά περίμενες να ζητήσει την άποψη σου ο Λεβέντης; Αυτός έχει βουλευτές γιατί δεν του επιτρέπει το Σύνταγμα να κατέχει όλες τις θέσεις στο κοινοβούλιο μόνος του ή μισές μισές με το γιό του.

πολιτικό άχυρο

πολύ νωρίς κατάλαβες ότι ο Λεβέντης πολιτική πουτ@ν@. Καλημέρα σας ξυπνήηηηηηηηηησαααααατεεεεεε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4622167

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ρουμανίας Άννα Μπιρτσάλ υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της Ρουμανικής Προεδρίας της Ε.Ε. (1.1.2019) το ζήτημα της προώθησης της συνεργασίας των βαλκανικών χωρών

4622250

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ από το βήμα του Thessaloniki Summit ανακοίνωσε ότι σύντομα θα εγκαινιαστεί τμήμα του πανευρωπαϊκού διαδρόμου IV, που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σόφια 

4622158

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τη στάση του Ολάντ στις ημέρες που η χώρα έφτασε κοντά στο Grexit - Ο Ολάντ θυμήθηκε το τηλεφώνημα Παυλόπουλου μετά το δημοψήφισμα, το οποίο χαρακτήρισε ιστορικό, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «επιτυχή κατάληξη της Ελλάδας»