Η επιστολή Κατσιαντώνη στον Λεβέντη: Πλήρης ο συγκεντρωτισμός, αναχρονιστικές οι απόψεις της Ένωσης Κεντρώων

katsiantonis

«Λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη» γράφει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής

Για έλλειψη οργάνωσης και δομών στην Ένωση Κεντρώων κάνει λόγο στην επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Στην επιστολή του κάνει επίσης λόγο για κατ' επανάληψη έκφραση παραπόνων και διαφωνιών που ουδέποτε αντιμετωπίστηκαν.

Ο βουλευτής Λάρισας καταγγέλλει »πλήρη συγκεντρωτισμό» και για έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών «για τις θέσεις μας τις οποίες ουσιαστικά μόνος σας διαμορφώνετε και αποφασίζετε».

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης λέει επίσης τις απόψεις της Ένωσης Κεντρώων ότι «διακατέχονται από αναρονιστική και ευκαιριακή αντίληψη της πολιτικής, μακριά από ραγδαίες εξελίξεις της εποχής».

Σημειώνει, τέλος, ότι λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη απογοητευμένη από την αδυναμία ανταπόκρισης στις ανάγκες της».

Διαβάστε την επιστολή του βουλευτή Λάρισας προς τον Βασίλη Λεβέντη:

katsiantonsi-epistol_i-1
katsiantonsi-epistol_i-2

ΣΧΟΛΙΑ (2)

EΠΕ

Καλά περίμενες να ζητήσει την άποψη σου ο Λεβέντης; Αυτός έχει βουλευτές γιατί δεν του επιτρέπει το Σύνταγμα να κατέχει όλες τις θέσεις στο κοινοβούλιο μόνος του ή μισές μισές με το γιό του.

πολιτικό άχυρο

πολύ νωρίς κατάλαβες ότι ο Λεβέντης πολιτική πουτ@ν@. Καλημέρα σας ξυπνήηηηηηηηηησαααααατεεεεεε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kremastinos

«Δεν έχω πει ότι θα ψηφίσω υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω δει ακόμη το κείμενο της συνταγματικής μεταβολής» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός και υποστήριξε ότι έχουν βελτιωθεί μεν οι συνθήκες για διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

1
lykoudis_spyros_potami

«Η συμφωνία κατά τη γνώμη μου είναι θετική, το "όχι" δεν το δίνω» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού - «Δεν θα μου πει το Ποτάμι τι θα ψηφίσω, δεν είμαι μέλος του Ποταμιού» - «Η Συμφωνία περνάει και χωρίς τα 151» προέβλεψε ο Σπύρος Λυκούδης

25
uytuguuw

...Πάντως εγώ ρεπατζής του Ζουράρι δεν γίνομαι, είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκλείοντας το ενδεχόμενο να ψηφίσει «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών αναπληρώνοντας την ψήφο του Κώστα Ζουράρι των ΑΝΕΛ που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά αρνείται να υπερψηφίσει το deal για τη Βόρεια Μακεδονία - Τι είπε στο ΘΕΜΑ 104,6

30