Η επιστολή Κατσιαντώνη στον Λεβέντη: Πλήρης ο συγκεντρωτισμός, αναχρονιστικές οι απόψεις της Ένωσης Κεντρώων

katsiantonis

«Λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη» γράφει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής

Για έλλειψη οργάνωσης και δομών στην Ένωση Κεντρώων κάνει λόγο στην επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Στην επιστολή του κάνει επίσης λόγο για κατ' επανάληψη έκφραση παραπόνων και διαφωνιών που ουδέποτε αντιμετωπίστηκαν.

Ο βουλευτής Λάρισας καταγγέλλει »πλήρη συγκεντρωτισμό» και για έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών «για τις θέσεις μας τις οποίες ουσιαστικά μόνος σας διαμορφώνετε και αποφασίζετε».

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης λέει επίσης τις απόψεις της Ένωσης Κεντρώων ότι «διακατέχονται από αναρονιστική και ευκαιριακή αντίληψη της πολιτικής, μακριά από ραγδαίες εξελίξεις της εποχής».

Σημειώνει, τέλος, ότι λόγω της στάσης αυτής «η εκλογική βάση έχει γυρίσει την πλάτη απογοητευμένη από την αδυναμία ανταπόκρισης στις ανάγκες της».

Διαβάστε την επιστολή του βουλευτή Λάρισας προς τον Βασίλη Λεβέντη:

katsiantonsi-epistol_i-1
katsiantonsi-epistol_i-2

ΣΧΟΛΙΑ (2)

EΠΕ

Καλά περίμενες να ζητήσει την άποψη σου ο Λεβέντης; Αυτός έχει βουλευτές γιατί δεν του επιτρέπει το Σύνταγμα να κατέχει όλες τις θέσεις στο κοινοβούλιο μόνος του ή μισές μισές με το γιό του.

πολιτικό άχυρο

πολύ νωρίς κατάλαβες ότι ο Λεβέντης πολιτική πουτ@ν@. Καλημέρα σας ξυπνήηηηηηηηηησαααααατεεεεεε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaev-pence

 Ο Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο στο Twitter για μια «κρίσιμη ιστορική στιγμή για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έλαβε μηνύματα αποφασιστικότητας στην επίτευξη της συμφωνίας Πρεσπών»

tzana

«Το σημαντικό δεν είναι μόνο υλοποίηση των μέτρων αλλά η διαφορετική αντίληψη που διαπνέει αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε την νέα οικονομία στην Ελλάδα μετά το μνημόνιο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

2
dimoskopisi_main01

Ποσοστό 33,5% συγκεντρώνει η ΝΔ, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ επί των εγκύρων, στο  γκάλοπ της Pulse για την τηλεόραση του Σκάι - 33 μονάδες μπροστά η αξιωματική αντιπολίτευση στην παράσταση νίκης, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - 7 στους 10 αποτιμούν αρνητικά τους κυβερνητικούς χειρισμούς για το Μάτι - Το 60% λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

149