Δημοκρατική Συμπαράταξη για Πρωτοπαπά: Θυμιατά και λιβάνια αντί του Κριμιζή

Δημοκρατική Συμπαράταξη για Πρωτοπαπά: Θυμιατά και λιβάνια αντί του Κριμιζή

« Όλα θυσία στο βωμό του διωγμού της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αριστείας», επισημαίνει η ανακοίνωση

4284319
Με διάχυτη ειρωνεία σχολίασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη την τοποθέτηση του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά, ως διευθυντή του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, μετά την παραίτηση του Σταμάτη Κριμιζή.

«Μετά την παραίτηση του κορυφαίου επιστήμονα Σταμάτη Κριμιζή, από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού – ΕΛ.Δ.Ο., τώρα παραιτείται και ο διευθύνων σύμβουλος σμήναρχος ε.α. Κ. Πιλαφτσής», αναφέρει η ανακοίνωση του υπεύθυνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα και Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννη Μανιάτη.

Και συνεχίζει: «Σε αντικατάστασή τους ο κ. Παππάς διορίζει τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, που υμνεί τον Άγιο Πορφύριο, προστάτη των κομητών και ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο άγιός του συρρίκνωσε το χρόνο για μία ώρα, προς χάριν δέκα καλογριών!! Το ερώτημα είναι, όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο της διάθεσης των 23 εκατ € για το σύστημα μικροδορυφόρων; Το «follow the money» του κ. Στ. Κριμιζή δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Όλα θυσία στο βωμό του διωγμού της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αριστείας. Ποιος ξέρει σε τι άλλο... Αιδώς ΣΥΡΙΖΑίοι! Τσίπρας, Παππάς, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χαμένοι στο διάστημα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης