Ο Δημήτρης Τσιόδρας επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής

Ο Δημήτρης Τσιόδρας επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής

Στην πρώτη συνεδρίαση της η Εκτελεστική Επιτροπή προχώρησε στη συγκρότηση των τομέων Επικοινωνίας και του Τομέα Οργανωτικού και Δικτύων - Όλα τα ονόματα

dimitris_tsiodras_new
Στην συγκρότηση του τομέα επικοινωνίας και του τομέα Οργανωτικού και Δικτύων προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη σημερινή πρώτη της συνεδρίαση.

Επικεφαλής της γραμματείας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσίοδρας. Στη γραμματεία θα μετέχουν επίσης οι Κων/νος Ασημακόπουλος, Κων/νος Αλεξάκος, Δημήτρης Καρύδης,
Δημήτρης Στάμου, Γιώργος Σταματόπουλος, και Φίλιππος Φιλιππακόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής, ο Τομέας Οργανωτικού και Δικτύων τίθεται υπό την ευθύνη του Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη. Στην Γραμματεία μετέχουν, οι Γραμματείς των κομμάτων και κινήσεων του Κινήματος Αλλαγής δηλαδή οι: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Γκαρής , Γιώργος Ελενόπουλος, Γιώργος Μπουλμπασάκος, Στέφανος Παραστατίδης.

Θα μετέχουν επίσης και 8 ακόμα μέλη της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής. Στον Τομέα Οργανωτικού και Δικτύων θα μετέχει και ο Γραμματέας του γραφείου Κινητοποιήσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης