Κουτσούμπας: Έγκλημα η ιδιωτικοποίηση λιγνιτορυχείων και λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ

Κουτσούμπας: Έγκλημα η ιδιωτικοποίηση λιγνιτορυχείων και λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ

«Θα οδηγήσει σε νέες αυξήσεις στη τιμή του ρεύματος για τον λαό, σε απολύσεις στον κλάδο και επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων» σημείωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ 

dimitris-koutsoumpas
"Το νέο έγκλημα της ιδιωτικοποίησης λιγνιτορυχείων και λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ, στο οποίο προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει σε νέες αυξήσεις στη τιμή του ρεύματος για τον λαό, σε απολύσεις στον κλάδο και επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων, με μοναδικούς ωφελημένους τους επενδυτές και τους βιομηχάνους που θα εξασφαλίσουν φθηνή ηλεκτροπαραγωγή και ακόμα μεγαλύτερα κέρδη".

Αυτό δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι "είναι ο επόμενος κρίκος στην πολιτική της "απελευθέρωσης" και εμπορευματοποίησης της ενέργειας, την οποία υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και υπηρέτησαν διαχρονικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις".

"Γι' αυτό και καλούμε τον ελληνικό λαό να αντιπαλέψει την πολιτική ΕΕ-άρχουσας τάξης της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της ενέργειας, σημαδεύοντας τον πραγματικό του αντίπαλο, τους μονοπωλιακούς ομίλους και την εξουσία τους, για να γίνει η ενέργεια πραγματικά κοινωνικό αγαθό" κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης