Κουτσούμπας: Ο Τρούμαν είναι το πιο μισητό πρόσωπο - Έριξε ναπάλμ σε Έλληνες πολίτες

koutsoumpas_truman

«Ήταν ουσιαστικά ο ενορχηστρωτής του Ψυχρού Πολέμου και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε» είπε ο γγ του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «συμβολική ενέργεια» με το άγαλμα

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ερωτηθείς αν η αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος θα χαρακτηρίζεται στο εξής πιο έντονα από ακτιβιστικές ενέργειες, απάντησε ότι "είναι μόνιμη η αντιπολιτευτική τακτική του ΚΚΕ τόσο μέσα στη Βουλή όσο και στους μαζικούς λαϊκούς αγώνες. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Αυτό που προσδιορίζεται ως αλλαγή, ενέργειες πιο δραστήριες, ακτιβιστικές κλπ έχει να κάνει με την ένταση των προβλημάτων και την ένταση των αγώνων γύρω από συγκεκριμένα ζητήματα".

"Εδώ έχουμε πόλεμο, μια τεράστια εμπλοκή ισχυρών δυνάμεων που βομβαρδίζουν, κινδύνους που απειλούν την εδαφική ακεραιότητα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, μια κυβέρνηση η οποία υλοποιεί μια πολιτική "yes men", κυρίως απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά και την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, έχει γεμίσει όλη την Ελλάδα από στρατόπεδα και από ΝΑΤΟϊκές βάσεις, πλέον δεν έχουμε μόνο την Σούδα, αλλά και τον Άραξο με τα πυρηνικά, το Άκτιο, την Λάρισα όπου εγκαθίστανται drones, εκτός από το Στρατηγείο, αμερικανική βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη για να ελέγχει τα Στενά του Βοσπόρου, ανάπτυξη ΝΑΤΟϊκής αρμάδας στο Αιγαίο με πρόσχημα το προσφυγικό και νέα βάση που ετοιμάζεται στην Σύρο για ελλιμενισμό και μεταφορά αμερικανικών πολεμικών" είπε, προσθέτοντας ότι "όλα αυτά συνιστούν μια κατάσταση η οποία έχει και δυναμισμό και συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση σε συνδυασμό φυσικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλεπάλληλα ο λαός μας και η νεολαία όλα αυτά τα χρόνια".

Στο ερώτημα αν θεωρεί την σημερινή κυβέρνηση "μία από τα ίδια" με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απάντησε "στις στρατηγικές επιλογές δεν αλλάζουν. Άλλωστε τι περισσότερο θα έκανε μια κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις χθεσινές κινητοποιήσεις και με αφορμή το βίαιο χτύπημα με απαράδεκτο τρόπο νέων ανθρώπων οι οποίοι έκαναν μια συμβολική ενέργεια απέναντι στον πιο μισητό πρόεδρο των ΗΠΑ που ματοκύλισε 200.000 ανθρώπους με την πυρηνική βόμβα που έπεσε με προσωπική του απόφαση στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι και χαρακτηρίστηκε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

"(Ο Τρούμαν) ήταν ουσιαστικά ο ενορχηστρωτής του ψυχρού πολέμου και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε, έριξε βόμβες ναπάλμ σε Έλληνες πολίτες, σε αντιστασιακούς, αλλά και σε γυναικόπαιδα, σε αμάχους στον Γράμμο και στο Βίτσι, κατά την περίοδο του εμφυλίου πολέμου, στον ΔΣΕ, βόμβες ναπάλμ χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενάντια στον ελληνικό λαό, μπορεί να έχει κάποιος οποιαδήποτε άποψη για εκείνη την περίοδο, αρνητική ή να την βλέπει με σκεπτικισμό, αλλά ακόμη κι αυτός ο άνθρωπος δεν θα συμφωνήσει με αποφάσεις που μετά ακολούθησαν στο Βιετνάμ με τα επακόλουθα που είχαμε και τις τεράστιες κινητοποιήσεις του αμερικάνικου λαού ενάντια στον πόλεμο που ξαναχρησιμοποίησε βόμβες ναπάλμ" τόνισε.

"(Ο Τρούμαν) είναι το πιο μισητό πρόσωπο. Η ενέργεια (για το ρίξιμο του αγάλματός του) ήταν συμβολική ενέργεια. Ανάλογες ενέργειες, με προηγούμενες κυβερνήσεις ξέρει ο ελληνικός λαός πως αντιμετωπίστηκαν. Με τον ίδιο για να μην πω και με πιο ήπιο τρόπο" επισήμανε.

Ως προς τα ελληνοτουρκικά είπε ότι το ΚΚΕ δεν περιορίζεται σε "μια γενική μόνο ανησυχία" (καθώς) "απ' ότι φαίνεται η πολιτική της τουρκικής αστικής τάξης, της τουρκικής κυβέρνησης, κυρίως του κ. Ερντογάν, είναι προσανατολισμένη να θέσει επί τάπητος -ήδη το θέτει με τον προφορικό του λόγο και με τον πρακτικό- παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης, αμφισβήτηση ελληνικών νησιών του Αιγαίου, -τα κατονομάζει κιόλας- και βεβαίως βραχονησίδες και διάφορες νησίδες στο Ανατολικό Αιγαίο που είναι ελληνικό έδαφος".

"Η κλιμάκωση αυτή με δηλώσεις επανειλημμένα των Τούρκων αξιωματούχων έχει οδηγήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες ζούμε" πρόσθεσε.

"Δεν θα αποφύγουμε θερμό επεισόδιο, έτσι όπως πάει η κατάσταση, με πρώτη και κύρια την ευθύνη της τούρκικης πολιτικής αλλά και άλλων συμμάχων τους που είναι πίσω από αυτό γιατί είναι ισχυρά τα οικονομικά συμφέροντα. Κυρίως είναι οικονομικά συμφέροντα άλλωστε ξέρουμε ότι ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με πιο βίαια στρατιωτικά μέσα. Είναι τα πετρέλαια, οι υδρογονάνθρακες, το Αιγαίο, η προσπάθεια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και της Α. Μεσογείου, η κυπριακή ΑΟΖ" υπογράμμισε.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι "από αυτή τη σκοπιά ανησυχούμε πολύ γιατί η Τουρκία, η τουρκική αστική τάξη σε σχέση με την ελληνική αστική τάξη και την κυβέρνήσή της έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα σε αυτό: Ήδη έχει υπό την κατοχή της τρείς χώρες, έχει δυνάμεις κατοχής εκτός από την Κύπρο και στην Συρία και στο Ιράκ, έχει τούρκικες στρατιωτικές βάσεις -όχι συμμετοχής σε ΝΑΤΟϊκές ή άλλων πολυεθνικών δυνάμεων- στην Σομαλία, στο Κατάρ και αλλού, εκπαιδεύει Αλβανούς στρατιωτικούς στην Αλβανία".

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι "συνεννόηση μπορεί να γίνει μόνο σε μια βάση: Κατάργηση των βάσεων, απεγκλωβισμό από αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς, έξοδο από το ΝΑΤΟ. Μόνο σε αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να υπάρχει συνεννόηση. Ακούσαμε όλοι σήμερα τον γγ του ΝΑΤΟ, κ. Στόλτενμπεργκ, από την Τουρκία μάλιστα, να λέει ότι 'δεν ανακατευόμαστε στην ελληνοτουρκική διένεξη και στις διαφορές'".

"Άρα από που και ως που μας προστατεύει το ΝΑΤΟ;" είπε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας "ΝΑΤΟ σημαίνει χούντες και πολέμοι, διαχρονικά και ιστορικά δεν είχαμε τίποτα να κερδίσουμε από αυτή τη λυκοσυμμαχία και τώρα όλο και περισσότερο εμπλεκόμαστε".

"Το ΝΑΤΟ παίζει τα δικά του συμφέροντα και έχει τους δικούς του στόχους, οι ΗΠΑ έχουν τους δικούς τους στόχους θέλουν είναι στην περιοχή και να έχουν τον έλεγχό της σε αντιπαράθεση με την Ρωσία. Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από όλα αυτά, όπως δεν έχει να κερδίσει ούτε ο τουρκικός λαός και δεν έχουμε μεταξύ μας να χωρίσουμε τίποτα".

Επέρριψε τεράστιες ευθύνες στην κυβέρνηση διότι καλλιέργησε τον εφησυχασμό σε όλα τα ζητήματα "από τις "μικροπαραβιάσεις", όπως έλεγε, τις "συνήθεις" (δηλαδή) το "συνηθίζουμε" και άρα μπορούν να μπαίνουν τα πολεμικά πλοία και τα τουρκικά αεροπλάνα, με τους δύο στρατιωτικούς εφησύχαζε επίσης τον ελληνικό λαό, δεν έκανε ούτε έγκαιρα τις απαραίτητες ενέργειες" προσθέτοντας "πολύ περισσότερο η μεγάλη της ευθύνη είναι ότι θεωρεί πως υπηρετώντας τα συμφέροντα τμημάτων της αστικής τάξης της χώρας για γεωστρατηγική αναβάθμιση, για επέκταση των επιχειρήσεών τους στη γειτονική χώρα, μπορεί έτσι καλύτερα να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα. Αυτά όμως δημιουργούν μόνο παραπέρα ένταση, γιατί και οι άλλοι απέναντι έχουν τα δικά τους οικονομικά γεωπολιτικά συμφέροντα και από αυτή τη σκοπιά πάντα θύμα είναι ο λαός και η νεολαία".

"Από αυτή τη σκοπιά προειδοποιούμε και γι' αυτό ο λαός μας πρέπει να βρεθεί στους δρόμους του αγώνα" κατέληξε ο γγ του ΚΚΕ.

ΣΧΟΛΙΑ (68)

Τι δουλειά έκανε ο Κουτσούμπας ?

Ρε Κουκουέδες, για πείτε μας τι επάγγελμα ασκούσε ο σύντροφός σας Κουτσούμπας, προτού γίνει ηγέτης του "Κόμματος της εργατικής Τάξης" ΚΚΕ ??? Έχει εργαστεί και που ή μήπως ήταν άεργος ή μισθοδοτούμενο στέλεχος του Κόμματος ???

Προς Ηπειρώτη και ART

Μάθετε πρώτα να μιλάτε με επιχειρήματα και όχι ύβρεις, επαναστάτες του πληκτρολογίου και υποστηρικτές των Κουκουέδων. Μετά μπορείτε να αρθρώσετε την άποψή σας, ενώ ταυτόχρονα θα φαντασιώνεστε τους δικτάτορες Λένιν, Στάλιν, Χόνεκερ και Γιαρουζέλσκι. Βολευτείτε με το μονοψήφιο ποσοστό που παίρνετε στις εκλογές και ξεχάστε τις "Οχτωβριανές Επαναστάσεις και τους "Κομμουνισμούς". Τις δε βόμβες Ναπάλμ τις έριξε στους ομοϊδεάτες σας συμμορίτες το 1949, η τότε ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκείνης της εποχής είχε με αφορμή την δραστηριότητα του Αμερικάνου Πρεσβευτή Πιουριφόϊ - που έβαζε τα πόδια του πάνω στο γραφείο του έλληνα πρωθυπουργού - και μιλάμε απο το 1945 και μετά είχε χαρακτηρίσει την πολιτική των τότε αστικών κυβερνήσεων ότι κατήντησαν την χώρα ώς : ''ΤΟ ΑΘΛΙΕΣΤΕΡΟΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ των ΗΠΑ''!!, Υπερασπίζεστε λοιπόν τις μεταβαρκιζαϊνές αστικές κυβερνήσεις αυτές που νομιμοποίησαν τους προδότες δοσίλογους συνεργάτες των Ναζί στην κατοχή ,αυτούς που διασπάθισαν την Αμερικάνικη ''βοήθεια'' σε ''ημετέρους'' μαυραγορίτες και δοσίλογους προκειμένου να στηρίξουν τα νέα μεταπολεμικά αστικά ''τζάκια'',σε βαθμό που οι αμερικάνοι ελεγκτές είχαν φρίξει!Υπερασπιζεστε αυτούς που στράφηκαν εναντίον των πραγματικά λαϊκών αγωνιστών της αντίστασης στους Ναζί και με την βοήθεια φασιστο-συμμοριών δολοφόνησαν ,βασάνισαν ,εκτέλεσαν και εξόρισαν εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστών εγκαθιδρύοντας ένα καθεστώς τρόμου εναντίον της πραγματικής αντίστασης!! Με την βοήθεια αμερικάνικων αεροσκαφών βομβάρδισαν με δολοφονικές εμπρηστικές βόμβες ΝΑΠΑΛΜ τους αντάρτες δολοφονώντας άνανδρα αοπλα γυναικόπαιδα κατακαίοντας χωριά και καταστρέφοντας τον δασικό πλούτο για πολλές δεκαετίες!! Γενική δοκιμή πάνω σε ανθρώπινες υπάρξεις προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά πεδία ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων όπως πχ στο ΒΙΕΤΝΑΜ. Ο Τρούμαν την στιγμή που η ΙΑΠΩΝΙΑ είχε μείνει χωρίς καύσιμα και ουσιαστικά είχε συνθηκολογήσει δεν δίστασε να δοκιμάσει τις πυρηνικές βόμβες (εκτός απο την ΝΕΒΑΔΑ) και σε ανθρώπους και έρριξε τις βόμβες σε άοπλα γυναικόπαιδα εξοντώνοντας 247.000 ανθρώπους!! Και σεις υπερασπίζεστε αυτόυς τους δολοφόνους και το ΑΓΑΛΜΑ σύμβολο των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων! Το αστικό καθεστώς - καπιταλισμός ξέρετε είναι σαν ένα νόμισμα που η μία του πλευρά είναι η αστικοδημοκρατική - κοινοβουλευτική (αυταπάτη) και η αντίθετη η στρατιωτική δικτατορία - φασισμός! Το νόμισμα αυτό με τις δύο πλευρές του ονομάζεται : ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ή ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ή αλλιώς ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ οικονομική και πολιτική της ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ των ελχίστων δηλ.ΚΗΦΗΝΩΝ πάνω στις πλάτες της πλειοψηφίας των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και των φτωχών ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ!! Αυτήν υπερασπίζεστε όλοι εσείς οι ΥΠΟΠΤΑ ΕΝΤΡΥΦΟΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στο διαδίκτυο! Όταν κάποιος μέλος στέλεχος ή οπαδός του ΚΚΕ πεί ή γράψει κάτι με επιχειρήματα και εμπεριστατωμένο όλοι εσείς αλυχτάτε αντικομμουνιστικά και δεν απαντάτε συγκεκριμένα.

ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

Βγήκαν παγανιά όλα τα χρυσαυγίτικα γκρουπούσκουλα τα εγκληματικά ΖΟΜΠΙ να μιλήσουν για το ηρωϊκό κόμμα της εργατικής τάξης στην Ελλάδα! Μόνο ένα πράγμα να γνωρίζετε εγκληματικά σκουλήκια ! Πλησιάζει η ώρα που θα ξαναμπείτε στους υπονόμους της Σήψης και της Λήθης εκεί που είναι το ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

ART

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΕΣΜΟΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ - ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΡΑΪΧΣΤΑΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ - ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΕΣ!!

Οι Ναπάλμ της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Η Πολεμική μας Αεροπορία (η τότε Ελληνική Βασιλική Αεροπορία), ενεργούσα κατ' εντολήν της ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, έριξε Ναπάλμ σε κάποιους ΑΛΗΤΕΣ, σε κάποιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, σε κάποιους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που έσφαζαν Έλληνες και έκαναν ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ, σε κάποιους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που κατέστρεφαν την Πατρίδα μας, ενώ προπαγάνδιζαν ταυτόχρονα την "Ανεξάρτητη Μακεδονία".

κουκουρουκου

δεν εριξε ναπαλμ σε Ελληνες, σε κομμουνιστες εριξε, μην τα μπερδευουμε, οι κομμουνιστες δεν ειναι Ελληνες(οπως ελεγε και ο Στρατης μυριβηλης) η πανουκλα του εθνους ειναι ο κομμουνισμος, γι'αυτο χαθηκε απο το πρωην ανατολικο μπλοκ, ισως πρεπει κι εδω να εχουμε ενα τετοιο καθεστως για λιγο μπας και "ξυπνησουμε"(χλωμο)

Ηλίας

Ο Στάλιν δολοφόνησε 26 εκατομμύρια ανθρώπους, τον καταδικάζεις κ. Κουτσούμπα; Μόνο φασίστας δεν θα καταδικάσει τέτοιο έγκλημα. Τι λες ...

ΚΚΕ ισχυρο

Πόσο σας πονάει το σφυρί και το δρεπάνι ρε, πόσο. Ματαιοπονούν οι προδότες του λαού.

MIK

Το ερώτημα είναι πόσο πονάει το ίδιο το σφυρί και το δρεπάνι. Η μοναξιά είναι καρκίνος σύντροφε.

DeFacto

Δεν εριξε ναπαλμ σε Έλληνες πολιτες αλλα σε ανθελληνες κουμουνιστες υπηρέτες του κομμουνισμου κ του πανσλαβισμού.Ο κομμουνιστής ΔΕΝ ειναι Έλληνας,οποιος γινεται οπαδος κ υπηρετης του κομμουνισμου απαρνείται αμεσα την ελληνική τού ταυτότητα.Ειδικα την εποχη του εμφυλίου οι ληστοσυμμορητες του ΚΚΕ σκοτωναν οποιον εβλεπαν να κραταει ελληνική σημαία,εθνικοφρονα τον ελεγαν λες και ηταν κάτι κακό.Ακομη κ σημερα τους διακατέχει το μισος προς την ελληνική σημαία κ σε οτιδήποτε εθνικό,για αυτο και την καίνε με καθε ευκαιρία.Ο προεδρος Τρούμαν συμπεριφέρθηκε σωστα απέναντι στην τοτε συμμαχο Ελλάδα και την στηριξε στον αγωνα της ενάντια στον κοκκινο φασισμό του κομμουνισμου

Αντιαναρχικός

Συναγωνιστή μου άξιε, να γιάσει το στόμα σου...!!!

amerikanos

[...] [...] ... αντε μια βολτα στο πρωην ανατολικο μπλοκ να πεις δοξα και τιμη στον σταλιν και να την βγαλεις καθαρη να μας το πεις ....πστ τι εγινε το δηθεν χωριο του μπελογιαννη εδω γελανε και τα τσιμεντα ... το μπουλκες ??? αααα εδω ζαχαριαδη λετε και κλαιτε ... νταξει σε ξερουμε η ιστορια του κκε ειναι ελας ελας μελιγαλας ... μην ξεχνας να πας να καθαριζεις την πορτα οσμαν ρωτα τους παλιους να σου πουνε πως πηλαλαγατε για την αλαβανια απο εκει ....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stournaras_polakis_art2

Ωμή παρέμβαση ενός υπουργού στο έργο της ανεξάρτητης Τράπεζας της Ελλάδος - Τον εκβιάζει ότι θα πάει στο γραφείο του και θα μείνει εκεί, μέχρι να διατάξει έρευνα και για άλλα δάνεια, εκτός από το δικό του, από την Attica Bank - Έδωσε στη δημοσιότητα επιλεκτικά μέρη της συνομιλίας τους

23
mitsotakis_me_bankers

Η πρόταση του προέδρου της ΝΔ: για όσους πολίτες ήταν κατά την τελευταία τριετία συνεπείς στην αποπληρωμή των στεγαστικών τους δανείων, να υπάρχει ως επιβράβευση μια εύλογη μείωση επιτοκίου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα

27
tsipras_anas

Ο πρωθυπουργός σχολίασε την είσοδο των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα – Οι δύο υφυπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έδωσαν θρησκευτικό όρκο, έναντι των προερχόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν πολιτικό όρκο

61
4433609

Η αναπληρώτρια  υπουργός, προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο, τόνισε  ότι είναι μεγάλη πρόκληση ο καλπασμός της Ακροδεξιάς, το Brexit, πώς θα πάει η Ευρώπη και ποιο ρόλο θα παίξει η Ελλάδα

18