Μητσοτάκης για Τσίπρα στο Καστελόριζο: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα ψέματα και πειραματισμούς»

Μητσοτάκης για Τσίπρα στο Καστελόριζο: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα ψέματα και πειραματισμούς»

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως «όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα» που είναι ότι «στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες» και «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας»

mitsotakis_gia_tsipra
Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο και τα όσα δήλωσε εκεί τόσο για την έξοδο από το Μνημόνιο όσο και για τα ελληνοτουρκικά.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση την κάλεσε να διασφαλίζει τα αυτονότητα στο Αιγαίο όσο ακόμη μένει στην εξουσία.


km dilosi



Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της ΝΔ έχει ως εξής:

Κλείσιμο
«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο.

Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη.

Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης