Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρου στο ΘΕΜΑ 104,6: Ό,τι γίνεται στις βρετανικές βάσεις αφορά μόνο τη Βρετανία

ProdromosProdromou

Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι μετά και την εμπλοκή της Τουρκίας στο πολεμικό πεδίο και τις πρόσφατες αντιδράσεις των ΗΠΑ και άλλων κρατών, διαφαίνεται ότι θα υπάρξει επέμβαση, όμως «η κυπριακή δημοκρατία δεν εμπλέκεται σε αυτούς τους σχεδιασμούς»

«Είναι τραγικό το ότι μετά από τόσες επιχειρήσεις που έχουν γίνει στη Συρία, με σκοπό να αντιμετωπιστεί αυτή η τρομερή πρόκληση του Ισλαμικού Κράτους, έχουμε φτάσει σε μία κατάσταση που αναζωπυρώνεται ο πόλεμος με όλη την αβεβαιότητα στην περιοχή μας και την πίεση που δημιουργεί το πρόβλημα των προσφυγικών ροών», δήλωσε ο Πρόδρομος Προδρόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής δημοκρατίας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε ο κ. Προδρόμου, μετά και την εμπλοκή της Τουρκίας στο πολεμικό πεδίο και τις πρόσφατες αντιδράσεις των ΗΠΑ και άλλων κρατών, διαφαίνεται ότι θα υπάρξει επέμβαση. «Η κυπριακή δημοκρατία δεν εμπλέκεται σε αυτούς τους σχεδιασμούς», ανέφερε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι η Κύπρος ναι μεν βρίσκεται πιο κοντά από οποιονδήποτε στη Συρία, όμως δεν έχει παράσχει σε κανέναν διευκολύνσεις όσο αφορά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Τόνισε ότι ναι μεν υπάρχουν βρετανικές βάσεις στο νησί, όμως αυτές δεν είναι στη δικαιοδοσία της κυπριακής δημοκρατίας.

Ακούστε τη συνέντευξή του:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

12