Κικίλιας για το επεισόδιο στη Ρω: Αδιανόητο να μην υπάρχει ενημέρωση μετά από 12 ώρες!

Κικίλιας για το επεισόδιο στη Ρω: Αδιανόητο να μην υπάρχει ενημέρωση μετά από 12 ώρες!

Το επεισόδιο με τουρκικό ελικόπτερο που έκανε χαμηλή πτήση στη Ρω σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα

vasilis-kikilias
Με μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, το επεισόδιο στη Ρω.

«Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει 12 ώρες και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να μην έχει ακόμη ενημερώσει τους πολίτες για το τι ακριβώς συνέβη» τονίζει στην ανάρτησή του ο Β. Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο με τουρκικό ελικόπτερο που έκανε χαμηλή πτήση στη Ρω σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας κατέγραψαν την είσοδο του ελικοπτέρου στο ελληνικό εναέριο χώρο. Το ελικόπτερο προσέγγιζε τη Ρω από ανατολικά προς δυτικά όταν έγινε αντιληπτό από τον αρχιφύλακα του φυλακίου, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε ιεραρχικά. Ο αρχιφύλακας έλαβε έγκριση για προειδοποιητικές βολές προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ετσι οι άνδρες που βρίσκονταν στο φυλάκιο έριξαν «τροχιοδεικτικά» πυρά από ελαφρύ οπλισμό, 762 χιλιοστών. Το τουρκικό ελικόπτερο πετούσε χαμηλά, κάτω από τα 300 μέτρα, και μόλις είδε τα πυρά άλλαξε πορεία και έφυγε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης