Ο Κοτζιάς ενημερώνει για τα Σκόπια τους πολιτικούς αρχηγούς Δευτέρα και Τρίτη

Ο Κοτζιάς ενημερώνει για τα Σκόπια τους πολιτικούς αρχηγούς Δευτέρα και Τρίτη

Ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην έδρα των κομμάτων – Τελευταία θα πάει στη ΝΔ, μετά την άρνηση Μητσοτάκη να τον συναντήσει προσωπικά

KOTZIAS_3
Ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο κ. Κοτζιάς έχει προγραμματίσει να γίνει η ενημέρωση Δευτέρα και Τρίτη σε κατ' ιδίαν συζητήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταβεί ο ίδιος στην έδρα των κομμάτων κι όχι το αντίθετο, δηλαδή οι πολιτικοί αρχηγοί στο υπουργείο Εξωτερικών

Η τελευταία επίσκεψη στη ΝΔ

Η αρχή όμως δεν θα γίνει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως θα όριζε το πρωτόκολο, μετά την άρνηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να αποδεχθεί την πρόσκληση ενημέρωσής του από τον υπουργό Εξωτερικών και την αντικατάστασή του από τον τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Για τον λόγο αυτόν, ο κ. Κοτζιάς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο στο τέλος, μετά από τις συναντήσεις που θα έχει με τους υπόλοιπους επικεφαλής των κομμάτων, τη Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.

«Μετά από 29 χρόνια θα διαβώ την πόρτα του Περισσού»

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η σειρά επίσκεψης των κομμάτων. Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς σχολίασε ότι τη Δευτέρα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που θα διαβεί την πόρτα στο «Σπίτι του λαού», στον Περισσό, για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ την Τρίτη αναμένεται η συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης