Μητσοτάκης για δωρεά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος: Αυτή η σπάνια πρωτοβουλία να βρει κι άλλους μιμητές

Μητσοτάκης για δωρεά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος: Αυτή η σπάνια πρωτοβουλία να βρει κι άλλους μιμητές

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι το Ίδρυμα συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών οι οποίοι με τη δράση και την προσφορά τους σφράγισαν την εποχή τους και ωφέλησαν τον τόπο μας

«Είναι πραγματικό ευτύχημα για τη χώρα μας το γεγονός ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών οι οποίοι με τη δράση και την προσφορά τους σφράγισαν την εποχή τους και ωφέλησαν τον τόπο μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Υγεία. 
 
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, "με τις δράσεις του στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, της πρόνοιας, και, τώρα, και της Υγείας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει καταγραφεί πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένας οργανισμός με ανεκτίμητη προσφορά και κοινωνικό έργο στην πατρίδα μας. 

Αναλυτικά στη δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: 
 
«Είναι πραγματικό ευτύχημα για τη χώρα μας το γεγονός ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών οι οποίοι με τη δράση και την προσφορά τους σφράγισαν την εποχή τους και ωφέλησαν τον τόπο μας. 
 
Με τις δράσεις του στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, της πρόνοιας, και, τώρα, και της Υγείας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει καταγραφεί πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένας οργανισμός με ανεκτίμητη προσφορά και κοινωνικό έργο στην πατρίδα μας.
 
Με τη σημερινή υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Υγεία, το Ελληνικό Κράτος αποκτά πλέον έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια να αναβαθμιστούν οι υποδομές δημόσιας υγείας σε πολλές περιοχές της χώρας. 
 
Θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, για τη μεγάλη του δωρεά και εύχομαι ειλικρινά η σπάνια αυτή πρωτοβουλία του να βρει κι άλλους μιμητές. Δεν κάνω αυτήν την επισήμανση τυχαία. Θεωρώ ότι πολίτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια θα έπρεπε ήδη να πρωταγωνιστούν με ανάλογες πρωτοβουλίες στην εθνική προσπάθεια να σταθεί η χώρα ξανά στα πόδια της».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ελλην

Κύριε Μητσοτάκη δώστε και σεις κάτι για σχώριο στον πατέρα σας !!!

Βαγγέληςαρ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΣΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΠΑΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΙΣΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ελενη

Επι ΝΔ η κατασταση στην υγεια δεν ηταν σε τετοια ασχημη θεση που ειναι τωρα.Μακαρι να μπορεσουν να βαλουν μια σωστη σειρα στην υγεια εστω και τωρα.

ερωτώ

Κύριε Μητσοτάκη, επί ΝΔ γιατί δεν γίνονταν χορηγίες;

Πόπη

Διότι οι εφοπλιστές δεν εμπιστεύονται τη ΝΔ. Γνωρίζουν πολύ καλά τι κλεψιές πέφτουν στις χορηγίες από τους δεξιούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef00

Ανασκευασμένες εμφανίζονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων από το πρακτορείο ΜΙΑ - Πλέον, εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας»  

34
zaef_mesa

Κλιμακώνει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους πολίτες της χώρας του εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

123