ΣΥΡΙΖΑ: Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες Παμμακεδονικές οργανώσεις θα πέσει στο κενό

ΣΥΡΙΖΑ: Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες Παμμακεδονικές οργανώσεις θα πέσει στο κενό

«Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», αναφέρει, μεταξύ άλλων το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
 

 «Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό», επισημαίνει με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το ποίο χαρακτηρίζει «εξαιρετικά ανησυχητικά» όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, για απειλές εναντίον βουλευτών.

«Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό. Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων. Καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση κατά των συγκεκριμένων κινήσεων. Η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται». 

Σημειώνεται ότι χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βούτσης αποκάλυψε την ύπαρξη εξώδικου- διαμαρτυρίαε από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις των Γιαννιτσών, του Καναδά, της Νοτίου Αφρικής και της Αυστραλίας προς μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, όπου αναφέρουν ότι σε αντίθετη περίπτωση από τα όσα οι ίδιες "αιτούνται" «οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τα οποία επισείουν ποινή ισόβιων δεσμών και θανάτου αντιστοίχως».

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Γεώργιος Βλάχος

και οράματα και διατρανώνει στην υφήλιο την μοναδική ιστορική αλήθεια, ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία. Οι παραστρατημένοι κάτοικοι των Σκοπίων πρέπει να γνωρίζουν ότι αν θέλουν να ονομάζονται Μακεδόνες πρέπει να παραδεχθούν ότι είναι 'Ελληνες διαφορετικά είναι Σλάβοι και δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μαζί τους αφού δεν θέλουν να είναι 'Ελληνες!

Γεώργιος Βλάχος

Θέλω να καθησυχάσω τον κύριο Βούτση Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η ζωή του ίδιου, όπως και των βουλευτών οι οποίοι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης που θα καταθέσει, αν την καταθέσει, η Ελληνική κυβέρνηση. Τόσο οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις του Εξωτερικού όσο και η Οργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων φέραν στην μνήμη μας τι προβλέπει το Ελληνικό Σύνταγμα σε παρόμοιες περιπτώσεις παραχώρησης Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων σε ξένους που αργά αλλά σταθερά θα επιφέρουν την απώλεια μεγάλου μέρους της Ελληνικής Επικράτειας. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Βούτση, ότι είναι Πρόεδρος της βουλής όλων των Ελλήνων και για αυτό πρέπει να παρακολουθεί ακομμάτιστα τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Και ασφαλώς γνωρίζει ότι στα δύο πρόσφατα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας η λαοθάλασσα των Ελλήνων απέρριψε την μυστική διαπραγμάτευση και την παραχώρηση της Μακεδονίας επειδή μας το επιβάλλουν οι σύμμαχοι και εχθροί μας, στους Σκοπιανούς. Μου φαίνεται λογικό ότι πριν παρεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο την απόφαση για την Ονομασία του γειτονικού κράτους, θα έπρεπε να δοθεί το δικαίωμα στο Ελληνικό Λαό να εκφράσει την γνώμη του με την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την Ονομασία που επιτρέπει στην Ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματευτεί και οπωσδήποτε δεν θα υπάρχει η λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της. Και αυτό πρέπει να γινεί οπωσδήποτε, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι ο κύριος Τσίπρας σε καμία προεκλογική του ομιλιά δεν ανάφερε ποτέ του, πως σκοπεύει να χαρίσει την Μακεδονία στους Σλάβους γειτονές μας διότι γνώριζε ότι δεν επρόκειτο να κερδίσει τις εκλογές. Η σιωπή του αποδείχθηκε χρυσός και σήμερα πάει να ξεπουλήσει την Μακεδονία μαζί με τον κύριο Κοντζιά και τον κύριο Π Καμμένο. Ο κόσμος όλος ας τους αναγνωρίσει όπως θέλει αφού ειναι ανιστόρητος και απολίτιστος και το μόνο που γνωρίζει,είναι το οικονομικό συμφέρον. Η πολιτική μας ηγεσία δεν έχει το δικαίωμα να διαπράξει το ίδιο έγκλημα.Δεν προσβάλλει μόνον τους νεκρούς, που έπεσαν στους αγώνες για να παραμείνει η Μακεδονία, αυτό που ήταν είναι και θα είναι Ελληνική, αλλά ανοίγει την Κερκόπορτα για μία μεγάλη μελλοντική καταστροφή της Πατρίδας μας. Ο καθηγητής κύριος Σαράντος Καργάκος είπε, δεν ξέρω ακριβώς πότε: Η Μακεδονία μας ανήκει, αλλά μήπως δεν μας αξίζει; Μέχρι σήμερα αγωνίζεται η πολιτική μας ηγεσία και αποδεικνύει ότι δεν μας αξίζει! Ο λαός όμως, όπως πάντα και στο παρελθον, πήρε στα χέρια του με την βοήθεια φωτισμένων Ελλήνων με διορατικότητα κ

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2014 ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΑΡΧΗ.

GP

Μεγαλύτερη απειλή απο την κατάσχεση (λόγω τεχνηέντως δημιουργηθέντων χρεών) δεν υπάρχει. Η υπόδειξη (άλλης μιας) παραβιάσεως του Συντάγματος και του Ποινικού Κώδικα,δεν είναι απειλή. Η υπενθύμιση του τι σημαίνει "βουλευτής" (ο εκφράζων την βουλή των πολιτών) δεν αποτελεί κανενός είδους αδίκημα. Τώρα,το αν θα "πέσει στο κενό", ο Πατριωτισμός δεν είναι φόρος,αγαπητέ πραιτωριανέ.Δέν είναι εργασιακό δικαίωμα,δεν είναι σύνταξη ή πρόστιμο. Είναι κάτι,που ουδέποτε έμαθες,εκεί που μεγάλωσες..

martvo

Μπα, δυο γραμμούλες ανακοίνωση έφταναν βρε συριζαίοι: "φού η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα" Έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας; Δεν βρίσκω 1 άτομο να πει κάτι υπερ σας, έστω για πλάκα.

ΜΝ

Υπάρχει : το Αγύριγο Κεφάλι! Χα... Χα... Χα!

DIKAIOS

Λέξεις του συντάγματος κύριοι.. Έσχατη προδοσία = κρεμάλα έτσι απλά....

Αγύριγο κεφάλι

Έ! Άμα το λες εσύ ο Ουγκάνος -ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ...έτσι θα είναι!.. ______(Θα ...σ ακούσουμε!..).

Ναυαρχος

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΡΑ ΔΙΚΙΟ ΟDIKAIOS.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΜΗ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ....

Νεμεσις

Ειναι σαν καποιος ο οποιος εχει σκοπο να κλεψει ή να σκοτωσει, να διαμαρτυρεται επειδη καποιος του υπενθυμισε τις προβλεπομενες ποινες για τα εγκληματα που θελει να διαπραξει. Οι Συριζαιοι ξερουν οτι αυτο που διαπραττουν, ειναι εσχατη προδοσια, και γαυγιζουν μπας και γλιτωσουν την τιμωρια. Επικαλουνται οι Συριζαιοι την "δημοκρατια", οταν η συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, λεει οχι στη μειδοσια, και στην παραδοση του ονοματος της Μακεδονιας. Οποτε για ποια δημοκρατια μιλουν, οταν οι ιδιοι εχουν ισοπεδωσει καθε εννοια της, οταν τα δημοψηφισματα απο ΟΧΙ τα κανουν ΝΑΙ. Οι τελευταιοι που μπορουν να μιλουν για δημοκρατια ειναι οι υποκριτες Συριζαιοι, που δηλωναν οτι "πηραν την κυβερνηση αλλα οχι την εξουσια". Στις δημοκρατιες Συριζαιοι, το εγκλημα τιμωρειται, ποσο μαλλον αυτο της εσχατης προδοσιας, το οποιο οσα χρονια κι αν περασουν θα βρει την τιμωρια του. Φτανει μια ματια στην ιστορια, για να διαπιστωσει το τελος του Εφιαλτη, του Νενεκου, των Εξι κλπ. Εαν εσεις ουρλιαζτε τωρα, ειναι μοναχα γιατι σαν δειλα ανθωπακια που εισαστε, τρεμετε στην ιδεα της τιμωριας, για το εθνικο εγκλημα που πατε να διαπραξετε.

Dr.

Συγχαρητήρια, Νέμεσις, για το σχόλιο. Έχει και την πλάκα του, να βλέπεις αλαζόνες απάτριδες προδότες, που νομίζανε ότι δεν τους αγγίζει τίποτα και μπορούν να πουλήσουν τα πάντα, να τα έχουν κάνει πάνω τους από το φόβο, επειδή ένα εξώδικο τους υπενθύμισε το αυτονόητο.

Σωστός ο Νέμεσις

και χίλια μπράβο στα εξώδικα! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι, από όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Τρομοκρατία κάνετε εσείς φίλτατοι Τσυριζαίοι, που ξεπουλήσατε τα πάντα όλα, με τα κουκουλοφόρα τάγματα ασφαλείας σας να απειλούν ανοιχτά και ατιμώρητα τον απλό πολίτη, επειδή εκφράζει άλλη άποψη από την επίσημη γραμμή του κόμματος. Ου να μου χαθείτε που έχετε και το θράσος να πιάνετε στο στόμα σας τη λέξη δημοκρατία.

Τι λέτε

ρε λαμόγια, η εναντίωση στους εθνοπροδότες σας είναι τρομοκρατία? Από πότε?

Στο

κενο θα πεσετε εσεις, τα αληταρια κολοπαιδα σας και οι τραμπουκοι σας βρωμολεχριτες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4689867

Στο στόχαστρο του και πάλι ο Κοτζιάς με υπαινιγμούς για παράνομες συναλλαγές: «Την λύση αυτή την θέλουν οι κυβερνήσεις της παγκοσμιοποίησης και των ιδρυμάτων Σόρος- Είναι το μεγαλύτερο λαθος που έκανε αυτή τη κυβέρνηση - Αποτελεί όνειδος για την πατρίδα μας» ανέφερε μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

7
2528028

Κλιμακώνει τον πόλεμο κατά της υπουργού Τουρισμού ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ - Μετά τις λεκτικές επιθέσεις κατέθεσε τώρα  ερώτηση στη Βουλή και ζητά την διαβίβαση όλων των στοιχείων για τις δαπάνες τουριστικής προβολής της χώρας στο εξωτερικό

30