Νέα επιστολή Κρητών σε βουλευτές για τα Σκόπια: Θα είστε εχθροί του ελληνικού λαού

Νέα επιστολή Κρητών σε βουλευτές για τα Σκόπια: Θα είστε εχθροί του ελληνικού λαού

Επιστολή προς βουλευτές της Κρήτης έστειλε το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» - Οι Κρήτες προειδοποιούν ότι τυχόν αποδοχή του ονόματος Μακεδονία θα τους καταστήσει εχθρούς του ελληνικού λαού – Την επιστολή δημοσιοποίησε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης 

Να σταματήσουν άμεσα κάθε «εφιαλτική» επιλογή που παραχωρεί τον όρο «Μακεδονία» στην κυβέρνηση των Σκοπίων καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» με ανοικτή επιστολή.

Το κείμενο έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης επισημαίνοντας πως «οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες είναι γελοίες, ωστόσο πρέπει να λάβουμε μέτρα για να μην επεκταθούν». Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι παμμακεδονικά σωματεία έχουν αποστείλει ανάλογες επιστολές – εξώδικες διαμαρτυρίες επισημαίνοντας προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές πως εάν εκχωρήσουν τον όρο «Μακεδονία» θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με θάνατο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Προς όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου και ιδιαίτερα προς τους συντοπίτες μας Κρητικούς…

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο της βουλής   &  ΜΜΕ

Κυρίες και κύριοι βουλευτές λυπούμεθα ειλικρινώς, που αναγκαζόμαστε να σας καταθέσουμε την παρούσα επιστολή. Αιτία της κατάθεσής της αποτελούν οι μέχρι σήμερα επιλογές και αποφάσεις σας, οι οποίες  ξεπουλούν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, καταργούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ελλήνων και μειώνουν τη δυναμικότητα της προασπίσεως των ΕΔΑΦΩΝ της πατρίδος μας.

Μην αρκούμενοι όμως στα προαναφερόμενα, συνεχίζετε τις πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του ελληνικού λαού, καταπατώντας κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, οδηγώντας το μητροπολιτικό έθνος των Ελλήνων στην καταστροφή.

Επιτρέπετε στα εγχώρια και ξένα αρπακτικά να κλέπτουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, με συνοπτικές διαδικασίες. Καταστρέφετε -μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΙΣΤΗ μας, ενώ προσβάλλετε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, καθιστώντας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ασήμαντη και ανίσχυρη.

Οι τακτικές σας, διαμελίζουν την πατρίδα μας και επιτρέπουν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα -σε συνδυασμό με μια εθνοκτόνο στρατηγική- να διαλύουν τον εθνολογικό και οικονομικό-αναπτυξιακό ιστό της χώρας. Θεωρούμε ότι το ερεβώδες πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα που υπηρετείτε,  ελέγχει, υπονομεύει και προσβάλλει την ανθρώπινη ελευθερία.

Είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ενέργειά σας, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των Ελλήνων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και εθνικής ζημίας. Όλα αυτά επιδιώκουν να έχουν ως αποτέλεσμα τον εξανδραποδισμό και τον αφανισμό των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.

Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την ιστορία μας, αφού χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν αυτοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα. Όμως εσείς ως «όψιμοι», ανιστόρητοι πολιτικοί, διαπραγματεύεστε αυτά με μειοδοτικό τρόπο.

Σας διαμηνύουμε τέλος σε όλους τους  τόνους, να παύσετε  αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούληση του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφος σας, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, -όπως με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ-, θα αποτελείτε ΕΧΘΡΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για  τις όποιες συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήστε πια να κατρακυλάτε ολοένα και περισσότερο το έθνος μας, οδηγώντας το σε συνθήκες χάους.

Επιβάλλεται επίσης να σας διατυπώσουμε ευθαρσώς, ότι δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση -απεναντίας τα απεχθανόμεθα-  με κανένα από τα γνωστά, καταστροφικά κόμματα της παρούσης Βουλής, ούτε με κανένα άλλο από τα γνωστά και άγνωστα εξωκοινοβουλευτικά, καθώς και με κανένα από τα όποια κινήματα, ομάδες και άλλα πολιτικά μορφώματα.

Είμεθα μια χούφτα αγνών, σκεπτόμενων, φτωχών, ευαίσθητων, ανιδιοτελών, δυνατών και ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

ΣΧΟΛΙΑ (25)

john

Οι κρητικοι θα επρεπε να ειναι η τελευταια φυλη στην ελλαδα που να τους απασχολει το μακεδονικο, εδω θελουν να αυτονομηθουν πληρως απο την ελλαδα...

Δημήτρης Γαγάς

Φίλε μου εγώ δεν υβρίζω... Επίσης δεν είμαι Κρητικός. Όμως άκου διότι ο φανατισμός είναι τυφλός. 1) Οι Κρητικοί δεν είναι φυλή 2) Τα περί αυτονομίας τα λένε οι ομοϊδεάτες σου, όπου κι αν προσκυνάς 3) Ο εθνικά ευσυνείδητος δεν είναι ακροδεξιός όπως "προοδευτικά" καλιεργείται. Είπαμε ο φανατισμός είναι τυφλός. Και κάτι άσχετο που έχει σχέση με τον φανατισμό. Τι διαφορά έχει ένας αναρχικός από έναν φασίστα; Απάντηση: καμία και οι δύο επιβάλλονται δια της βίας. Καληνύχτα.... και μεταφορικά.

Δεν ήξεραν ...δεν ρώταγαν???????

Οταν όμως ψήφιζαν το κακορίζικο Τσύριζα ως παράγωγο του κλεφτοΠασόκ(!) τι ακριβώς περίμεναν???Οτι ψήφιζαν τιμητές του Εθνόσημου...της Πατρίδας..της Σημαίας και της Εθνικής Περηφάνειας?????

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Καμμένε αν πουληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είσαι ο κύριος υπεύθυνος γι αυτό!!! Εσυ στηρίζεις τους απάτριδες και ξεπουλημένους προδότες !!! Μετά δεν έχει συγνώμη !!!!

Νίκος Σγουρός

Λεβέντες!...όπως πάντα...

Ευχαριστουμε

Πολλα συγχαρητηρια στην λεβεντογεννα Κρητη. Απο εναν Μανιατη.

Λεβέντες

Μπράβο στους Κρητικούς. Ορθά, περιεκτικά και με τιμή πρός τους εκατοντάδες Κρητικούς Μακεδονομάχους.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

ΔΕΝ καταλαβαίνουν απο απειλές. Το ΜΟΝΟ που μπορουν να καταλάβουν θα ηταν αν ΗΞΕΡΑΝ οτι με την προδοτική ψήφο τους για το Σκοπιανό θα τους ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ο λαοτζίκος στις επόμενες εκλογές! Κ να γινόταν πράξη! Ασχέτως παρατάξεως. ΜΑΥΡΟ σε οσους ψηφισουν υπερ συνθέτης Μακεδονικης ονομασίας. Να έβλεπες μετα πως θα ενεργούσαν. Καποια στιγμη θα πρεπει να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ αυτη η ρημάδα η Δημοκρατία σ’αυτο τον τόπο!!

Δεν θα γλυτώσουν οι προδότες

Θα πληρώσουν.Ακριβά.

@Δεν θα γλυτώσουν οι προδότες-θα πληρώσουν ακριβά

Tι εννοείς ακριβά? Ηδη ο Ποταμήσιος βουλευτής αποκάλεσε γελοιότητες όλα αυτά και πως αυτοί θα προχωρήσουν κανονικότατα για το σύνθετο όσο και προδοτικό όνομα....

Οργή

Μακροννησο και Γουδι

Σε λίγο που θα έρθει η Συμφωνία στην Βουλή

Θα κριθούν όλοι.. Και εννοώ κυρίως την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ...Για να δούμε τι θα κάνει ο Κούλης και η Φωφη.. Για Ρυάκια ξέρουμε .. Για να πάρουν μια θέση δεν θα διστάσουν να προδώσουν

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης