«Πετά τη μπάλα στην εξέδρα» με σκανδαλολογία ο Καρανίκας

«Πετά τη μπάλα στην εξέδρα» με σκανδαλολογία ο Καρανίκας

Με αναρτήσεις του στο facebook ο επιχειρεί να επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση την υπόθεση Novartis εν μέσω των σοβαρών εξελίξεων στα εθνικά θέματα, αλλά και  στον χώρο του ποδοσφαίρου

«Πετά τη μπάλα στην εξέδρα» με σκανδαλολογία ο Καρανίκας
Γραμμή σκανδαλολογίας δίνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, στην κατεύθυνση αλλαγής την πολιτικής ατζέντας πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για τα τρέχοντα φλέγοντα θέματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση το Μέγαρο Μαξίμου. 

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο κ. Καρανίκας επιχειρεί να επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση την υπόθεση Novartis εν μέσω των σοβαρών εξελίξεων στα εθνικά θέματα αλλά και  στον χώρο του ποδοσφαίρου. 




Κλείσιμο

«Όσο στενεύουν τα περιθώρια των μιζαδόρων, τόσοι οι ίδιοι, όσο και τα κόμματά τους ΝΔΠΑΣΟΚ, θα γίνονται πιο επικίνδυνα για την χώρα», γράφει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού αγνοώντας προφανώς ότι το κόμμα του είναι αυτό που ασκεί την εξουσία και ο ίδιος μετέχει στον σκληρό πυρήνα της σε μία κρίσιμη στιγμή για την χώρα. 

Την επιστροφή στην σκανδαλολογία είχε προαναγγείλει ο ο κ. Καρανίκας τρεις μέρες νωρίτερα με άλλη ανάρτησή του στην οποία ανέφερε τα εξής: «Σε λίγο καιρό με τις αποκαλύψεις των σκανδάλων, η έννοια της μαφίας θα είναι ταυτόσημη με την Δεξιά. ΝΔ τίμια πράγματα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης